1. اسفند 1394 - 10:09   |   کد مطلب: 18235
یکی از مهمترین وظایف نماینده مجلس شورای اسلامی قانوگذاری و نظارت بر اجرای قوانین است و آیا کاندیدایی که برای به دست آوردن رای دست به هر بی قانونی زده می تواند در مجلس قانون گذار خوبی شود؟

به گزارش ملایری‌ها؛ با آغاز تبلیغات مجلس شورای اسلامی و برپا شدن ستادها مرکز شهر ملایر چهره جدیدی به خود گرفت و ابتدای خیابان های همدان مملو از ستادهای انتخاباتی شد.

با تاسیس این ستادها در ابتدای هر خیابان در روز اول هر ستاد از تعدادی باند و صوت های بلند استفاده کرده و ایجاد ناهنجاری های و آلودگی صوتی شهر را فرا گرفت.

شدت این صوت ها در روز اول به حدی بود که یکی از کاندیداها برای سخنرانی به بالای تریبون رفت ولی هر چه فریاد زد به دلیل تعدد باندها نتوانست سخنرانی کند.

وجود این باندها باعث نارضایتی کسبه و مردم شد و به نحوی که حتی امام جمعه موقت ملایر در خطبه های عبادی سیاسی این هفته نماز جمعه ملایر در ابتدای خطبه اول خود از این وضع انتقاد کرده بود.

حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن فاضلیان در سخنان خود عنوان کرد: چگونه کسانی که می‌خواهند برای مردم قانون تعیین کنند حق مردم را در تبلیغات پایمال می کنند.

وی افزود: بستن راه عبور و مرور مردم و ایجاد مزاحمت برای کسبه های در کنار ستادها حق الناس بوده و انتخابات به همراه شور نیازمند شعور نیز بوده و کاندیداها مراقب رعایت حقوق مردم باشند.

در شب روز اول تبلیغات فرماندار ملایر با حضور در ستادهای انتخاباتی باندها را قطع و استفاده از صوت را ممنوع اعلام کرد.

وی در این بازدیدها به تک تک ستادها سر زده و به آنها تذکر داد که استفاده از باند و صوت بلند در تبلیغات ممنوع است و با تشکیل جلسه ای فوری به مشکلات و تخلفات روز اول رسیدگی کرد.

این اقدام فرماندار ملایر در همان روز مورد اقبال مردم قرار گرفته و بسیاری از مردم از این اقدام فرماندار ملایر اعلام رضایت کردند.

بسیاری از مردم، کسبه و تاکسی داران نیز از وضعیت روز اول و تعدد باندها و آلودگی صوتی شدید اعلام نارضایتی کرده بودند حتی برخی برای نجات از این وضع در گوش خود پنبه فرو کرده بودند.

پس از این اقدام برخی از نماینده ها با اقدام فرماندار ملایر و ممنوع کردن صوت مخالفت کرده و این اقدام را محدودیت در آزادی و فیلتر کردن ارتباط مردم با داوطلبین دانستند و برخی از کاندیداها  با تبعیت از این اقدام فرماندار حرکت انتخاباتی خود را در راستای قانون تلقی کردند.

حال سوال بزرگ در اینجا این است که داوطلبی که قرار است برای مردم و کشور قانون تهیه کند و چگونه نمی تواند قانون شهر خود را اجرا کند؟

وضعیت روز اول انتخابات به نحوی بود که صدای اعتراض اکثر مردم را بلند کرده بود و سبب سلب آسایش عابرین شده بود و باید از کاندیداهای معترض به اقدام فرمانداری و مسئولین شهر پرسید مگر غیر از این است که شما برای ایجاد آسایش برای مردم قصد ورود به مجلس را دارید و اعتراض به این اقدام نوعی اعتراض به آسایش مردم است.

آیا صدای بلند و صوت فقط ایجاد شور و نشاط انتخاباتی می کند یا اینکه این گونه اقدامات فقط موجب تعرض به اعصاب و روان مردم می شود.

از کسی که قصد ورود به مجلس را دارد و قرار است برای مردم کشور انتظار می رود که همواره در اجرای قانون کوشا باشد و به قانون تمکین داشته باشد.

امام خمینی(ره) می فرمودند: «کوشش کنید که با بندگان خدا جوری رفتار کنید که امامان شما رفتار می کردند، پیغمبر شما رفتار می کرد و سایر انبیا رفتار می کردند. گمان نکنید که حالا فلان نخست وزیر است، فلان وزیر کشور است، فلان رئیس جمهور و.... گمان نکنید این ها چیزی است. آن که همه چیز است، به دست آوردن رضای خداست، و آن به این است که رضای مخلوق خدا را به دست بیاورید. با مردم که شما سروکار دارید، این مردم را رضایشان را به دست بیاورید.... پیروزی را برای ما و شما این ها به دست آوردند و این ها ولی نعمت ما هستند و ما باید این معنا را در قلبمان احساس کنیم که با این ولی نعمت های خودمان، رفتاری بکنیم که خدا از آن رفتار راضی باشد».

یکی از توصیه های مهمّ مقام معظم رهبری به مسؤولان، این بوده و هست که مراقب باشند از راه مطرح کردن بحث های نامناسب، فضای عمومی جامعه را متشنج نسازند؛ چون این کار، آنها رااز انجام دادن وظایف اصلی که بر عهده دارند باز خواهد داشت: «یک توصیه هم به مسؤولان و فعّالان سیاسی عرض کنم. … مراقب باشید که تهییج سیاسی برای کشور مضرّ است. فضا باید آرام و متعادل باشد تا دولت و مسؤولان بتوانند به وظایف خود عمل کنند. در شرایط متهیّج و متشنج سیاسی، آسان ترین کارهایِ جاری هم دشوار خواهد شد. … وحدت کلمه را حفظ کنید. … امروز وظیفه بزرگی بردوش مسؤولان است و آن این است که این نعمت عظیم خداوندی را که به آنها داده شده ـ نعمت خدمت به مردم ـ [را] شکرگزاری کنند»

یکی از مهمترین وظایف  نماینده مجلس شورای اسلامی قانوگذاری و نظارت بر اجرای قوانین است و آیا کاندیدایی که برای به دست آوردن رای دست به هر بی قانونی زده می تواند در مجلس قانون گذار خوبی شود

محمد گل محمدی  

انتهای پیام/ گ

دیدگاه شما

آخرین اخبار