به گزارش ملایریها؛ سلمان اسماعیلی در جلسه بررسی وضعیت واحد های تولیدی و اقتصادی فعال و راکد شهرستان ملایر با اشاره به اجتماع آمار های رسمی واحد ها به شکل تفکیکی و دقیق گفت: با توجه به آمار های رسمی بیشتر واحد های تولیدی ما الحمدالله به تولید های انبوه و سود آوری رسیده اند و استمرار این وضعیت نیازمند پیگیری های لازم است.
وی افزود: طبق آمار های کنونی بیش از ۲۰۰ واحد فعال در حوزه صنعت، معدن و تجارت، ۱۸۰ واحد صنایع تبدیلی و بیش از ۲۲۰ واحد دامپروری و مرغداری در حوزه کشاورزی و... در شهرستان فعال هستند که باعث رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در شهرستان ملایر شده است.
فرماندار ملایر گفت: احیای واحد های راکد و ایجاد اشتغال از اولویت های اساسی ماست و در این موضوع ابدا اغماضی وجود ندارد، معتقدیم با مدیریت کردن امور و معضلات می توان کارآفرینان را پای کار و به میدان عمل آورد.
وی بیان کرد: تفکیک واحد های تولیدی و کارآفرینی حوزه صنایع دستی و گردشگری همراه با معین شدن میزان اشتغال ایجاد شده و سوددهی، باید به دقت انجام شود.
اسماعیلی گفت: آموزش های به روز و دقیق از مهمترین قدم ها برای رونق تولید است و باید آموزش های لازم و به روز در حوزه های تولیدی و بازاریابی را برای فعالین برگزار نمود.
وی افزود: در امر راهاندازی واحد های صنعتی و تولیدی راکد و غیر قابل احیا مصمم هستیم و باید به سمت تبدیل وضعیت و یا تغییر کاربری آنها حرکت کنیم.
انتهای خبر/گ
دیدگاه شما