به گزارش ملایریها به نقل از ایرنا؛ محمدرضا محمدی روز سه شنبه در نخستین کارگروه مدیریت پسماند استان همدان بیان کرد: برخورد جدی با واحدهایی که نسبت به دفع اصولی پسماند همتی نمی کنند در دستور کار است.
وی اضافه کرد: در این راستا سال گذشته دو دهیار ملایر و هشت واحد صنعتی متخلف بعلت دفع غیراصولی پسماند به مرجع قضایی معرفی شدند.
وی اظهار کرد: در بسیاری از واحدها شاهد دفع غیراصولی و سوزندان به روش غیراستاندارد پسماند و دفع نادرست شیرابه در لندفیل هستیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان بیان کرد: 391 ابلاغیه سال گذشته صادر شد که 325 واحد برنامه عملیاتی مدیریت پسماند را به این اداره کل ارائه کردند.
محمدی افزود: برنامه های عملیاتی ارائه شده به این اداره کل مورد بررسی قرار گرفته و بر روند اجرایی شدن آنها به دقت نظارت می شود.
وی از پایش واحدهای خدماتی بین راهی و صدور اخطاریه برای هفت واحد متخلف خبرداد و گفت: با توجه به اینکه همدان یک شهر گردشگری است باید ورودی های آن که نماد شهر هستند متناسب با سبقه این استان باشد.
وی اضافه کرد: طبق بازدیدهای صورت گرفته از ایستگاه عوارضی، پاسگاههای پلیس راه و مجتمع های بین راهی ، این مراکز وضعیت مناسبی ندارند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان گفت: طبق رایزنی های صورت گرفته با پادگان موجود در سوباشی کبودراهنگ، سه هزار نیروی سرباز موجود در این مرکز نظامی آموزش زیست محیطی را فرا گرفته و از توان انها برای پاکسازی محیط زیست استفاده می شود.
محمدی در ادامه با انتقاد از مدیریت امور شهری تصریح کرد: در حالیکه فنس کشی مراکز دفن زباله شهر همدان از وظایف مدیریت امور شهری است و تعهداتی در این باره نیز داده ولی تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.
وی اظهار کرد: باوجود اینکه 30 درصد پسماند پزشکی مربوط به مراکز غیردولتی است ولی به خوبی مدیریت نمی شود که باید نظام پزشکی برنامه ای برای مراکز خصوصی از جمله مطب ها و داروخانه ها تدوین کند.
دیدگاه شما