به گزارش ملایریها، فرمانده سپاه ناحیه ملایر در کارگروه علمی پژوهشی سپاه ملایر در فرمانداری این شهر با اشاره به مهمترین اهداف تشکیل این کارگروه اظهار داشت: کارگروه علمی پژوهشی سپاه باهدف کلی حمایت از نخبگان شهرستان ملایر و اجرایی کردن طرحهای برتر این نخبگان ایجادشده است.
مصطفی رستمی جمعآوری اطلاعات نخبگان شهرستان ملایر را یکی دیگر از اهداف این کارگروه بیان کرد و افزود: این کارگروه از بهمنماه سال گذشته فعالیت خود را آغاز و در این مدت بیش از 100 نفر از نخبگان ملایر شناسایی و اطلاعات آنان را ثبت رده است.
وی افزود: کارگروه علمی پژوهشی یکی از هشت کارگروه مجمع عالی بسیج شهرستان ملایر است و در این کارگروه از همکاری تمامی دانشگاههای شهر ملایر استفادهشده است.
رستمی گفت:در این کارگروه به دنبال ایجاد فضایی هستیم تا نخبگان بتوانند فعالیتهای پژوهشی و علمیشان را بهراحتی انجام داده و آن را به مرحله اجرایی برسانند.
وی کمک به تحقق جامعه علمی را یکی دیگر از اهداف این کارگروه عنوان کرد و افزود: تشکیل بانک علمی نخبگان و ارائه طرح و راهکار به مدیران توسط نخبگان از دیگر اهداف این کارگروه است.
رستمی با اشاره به استفاده از ظرفیت شهرستان برای کمک به نخبگان بیان کرد: برای کمک به مدیران اجرایی و کارخانهداران و فضایی مهیا کرد که تا ابن افراد نیازهای خود را به نخبگان اعلام کنند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که با تولید علم بتوان مشکلات و نیازهای جامعه را رفع کرد.
احمد آریایینژاد با اشاره به برنامه ششم توسعه بیان کرد:چشمانداز برنامه ششم توسعه راهکار رو به روی ما برای رشد علمی بوده و باید در این جهت حرکت کنیم.
وی گفت: بهترین راه رشد علمی و توسعه پژوهشی استفاده از ظرفیتهای موجود در شهرستان با توجه موقعیت اقلیمی و جغرافیایی است.
آریایینژاد سیلیس را یکی از ظرفیتهای مهم در ملایر دانست و بیان کرد: سیلیس ملایر در بسیاری از کارخانههای کشور استفاده میشود و ملایر نیز با ایجاد کارخانه میتواند از این محصول استفاده کند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما