13. مهر 1404 - 8:49   |   کد مطلب: 34488
رئیس هیأت کشتی ملایر گفت: مسابقات استعدادهای برتر کشتی استان همدان با عنوان «جام شهدای اقتدار» با قهرمانی همدان الف برگزار شد.

رضا پیرحیاتی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ملایری‌ها» با اشاره به میزبانی ملایر از کشتی‌گیران نونهال استان، بیان کرد: مسابقات استعدادهای برتر کشتی با عنوان «جام شهدای اقتدار» و به مناسبت گرامیداشت هفته فراجا در ورزشگاه تختی ملایر برگزار شد.

وی با بیان اینکه این مسابقات با حضور ۱۵۰ کشتی‌گیر از سراسر استان برگزار شد، عنوان کرد: استعدادیابی و توجه ویژه به پرورش آینده‌سازان کشتی استان از جمله اهداف این مسابقات بود.

رئیس هیأت کشتی ملایر به حضور ۱۰ تیم در این مسابقات اشاره کرد و گفت: تیم‌هایی از شهرستان‌های همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان، رزن، اسدآباد، کبودرآهنگ، فامنین و قهاوند در این دوره از رقابت‌ها شرکت کردند.

وی افزود: با برگزاری مسابقات در وزن‌های مختلف، در نهایت تیم همدان الف با کسب ۲۲۵ امتیاز عنوان قهرمانی و تیم ملایر با کسب ۱۸۱ امتیاز عنوان نایب‌قهرمانی این مسابقات را از آن خود کردند و تیم همدان ب در جایگاه سوم ایستاد.

پیرحیاتی گفت: در پایان، طی مراسمی با حضور مسئولان حاضر، با اهدای حکم، مدال و کاپ قهرمانی از نفرات و تیم‌های برتر تجلیل به عمل آمد.

وی با بیان اینکه استعدادیابی نقش کلیدی در شناسایی و هدایت نیروهای مستعد و شکوفاسازی ظرفیت‌های نهفته آنان دارد، تصریح کرد: برگزاری مسابقات این‌چنینی می‌تواند علاوه بر ایجاد انگیزه مضاعف در ورزشکاران باعث شناسایی استعدادهای برتر کشتی استان شود.

رئیس هیأت کشتی ملایر بیان کرد: سرمایه‌گذاری در این حوزه نه‌تنها موجب ارتقای عملکرد ورزشی در سطوح ملی و بین‌المللی می‌شود، بلکه زمینه‌ساز پرورش نسل آینده باانگیزه و توانمند خواهد بود.

وی افزود:  توجه به استعدادیابی به‌عنوان یک راهبرد بلندمدت، تضمینی برای تداوم موفقیت‌ها و حفظ جایگاه ورزش در عرصه‌های مختلف است.

انتهای خبر/گ

دیدگاه شما

آخرین اخبار