8. خرداد 1404 - 7:13   |   کد مطلب: 34265
به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر، نشست شعر مقاومت و ادبیات پایداری با حضور شاعران و نویسندگان مطرح کشور به همت بسیج دانشجویی و میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر برگزار شد.

دبیر فرهنگی بسیج دانشجویی ملایر  در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ملایری‌ها» با اشاره به جایگاه ادبیات پایداری در ترویج فرهنگ مقاومت، اظهار کرد: ادبیات دفاع مقدس، روایتگر ایستادگی و رشادت مردانی است که برای حفظ عزت این مرزوبوم از جان خود گذشتند. امروز وظیفه ما زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره آنان از طریق هنر و شعر است.
امیرحسین فراهانی گفت: در این مراسم، سه تن از شاعران و نویسندگان برجسته کشور، از جمله استاد شکارسری، دکتر هنرجو و استاد بکتاش، حضور یافتند و به خوانش اشعاری با مضامین مقاومت، ایثار و آزادسازی خرمشهر پرداختند.
 وی با تقدیر از اشاره به میزبانی دانشگاه آزاد ملایر تصریح کرد: این برنامه فرصتی بود تا نسل جوان با ریشه‌های تاریخی دفاع مقدس و ارزش‌های آن بیشتر آشنا شود.
دبیر فرهنگی بسیج دانشجویی ملایر به نقش ادبیات در انتقال مفاهیم عمیق دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: شعر مقاومت تنها یک هنر نیست، بلکه سلاحی فرهنگی در برابر تحریف تاریخ است.
وی افزود:  اشعاری که امروز خوانده شد، گواه زنده‌یادان حماسه‌ساز خرمشهر و تمام رزمندگانی است که برای این سرزمین جنگیدند.
فراهانی بیان کرد: در این  مراسم بخشی از اشعار خوانده شده به موضوع فتح خرمشهر، رشادت رزمندگان اسلام و مقاومت مردم در دوران جنگ تحمیلی اختصاص داشت.
فراهانی از برنامه‌ریزی برای ادامه چنین نشست‌های ادبی در آینده خبر داد و تأکید کرد: بسیج دانشجویی ملایر مصمم است با برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری، گام‌های مؤثری در ترویج ادبیات پایداری و آشنایی نسل جوان با ارزش‌های دفاع مقدس بردارد.
انتهای خبر/گ

دیدگاه شما

آخرین اخبار