به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ملایریها»؛ مجتبی داوری در جمع خبرنگاران افزود: در این دوره از عملیات زمستانی تاکنون قریب به ۱۵۰ تن انواع مواد یخزدا و شن مخصوص برای یخ زدایی و ایمن سازی بیش از سه میلیون مترمربع از معابر شهر مورد استفاده قرارگرفته است و خدمات رسانی در معابر فرعی اولویت دار همچنان ادامه دارد.
وی اظهارکرد: در سه شبانه روز گذشته همزمان با اعلام شرایط اضطراری با حضور بیش از ۱۵۰ نفر نیروی انسانی از بخشهای مختلف شهرداری ، چهل دستگاه انواع ماشین آلات تخصصی در شب و روزهای برفی، صحنه هایی از تلاش شبانه روزی پرسنل زحمتکش شهرداری و سبقت گرفتن آنها در خدمت رسانی به شهروندان ملایری آفریده شد.
داوری ادامه داد: برنامه مدیریت شهری برای کنترل شرایط اضطراری در فصل زمستان از پاییز سال جاری با تشکیل ستاد برف روبی ذیل ستاد مدیریت بحران شهرداری و همزمان با برگزاری دوره های آموزش عملیات زمستانی آغاز شد.
معاون خدمات شهری شهرداری ملایر گفت: با هماهنگی بعمل آمده تجهیزات و مصالح مورد نیاز اعم از نمک مخصوص و شن مخصوص خریداری و در ستاد مدیریت بحران انبار شد و همزمان ماشین آلات مورد استفاده در فصل زمستان پس از سرویسهای اولیه آماده بکار شدند.
دیدگاه شما