4. بهمن 1403 - 9:04   |   کد مطلب: 34039
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر از روند اجرایی مجتمع‌های آبرسانی روستایی این شهرستان ابراز گلایه کرد و گفت: با وجود اینکه ملایر بیشترین روستای دارای سکنه و جمعیت روستایی را در استان دارد، اما روند احداث مجتمع‌های آبرسانی آن رضایت‌بخش نیست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ملایری‌ها» به نقل از ایرنا؛  «سیدرسول حسینی» روز چهارشنبه در جمع دهیاران شهرستان ملایر اظهار کرد: علاوه بر مجتمع‌های آبرسانی روستایی، اجرای شبکه فاضلاب و آب شرب روستایی نیز مورد رضایت نیست و از دستگاه مربوطه منتظر پاسخ هستیم.

وی با بیان اینکه در اوج برودت هوا همچنان در برخی روستاهای این شهرستان با تانکر آبرسانی انجام می‌شود، افزود: وضعیت آبرسانی به روستاها نباید اینگونه باشد.

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر بر لزوم استمرار نشست‌های ماهیانه دهیاران با بخشداران و دیگر مسوولان تاکید و بیان کرد: حضور و اشرافیت دهیاران به روستا، می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل و از تنش و درگیری در روستاها جلوگیری کند.

حسینی ضمن تاکید بر تقویت تعامل دوطرفه دهیاران با نمایندگان مجلس و مدیران دستگاه‌های اجرایی، ادامه داد: دهیاران در روستاها در سطح شهردار، فرماندار، وزیر کشور و حتی رئیس جمهور هستند و باید به قوانین و دستورالعمل‌ها اشرافیت کامل داشته باشند.

وی حسن خلق، سعه صدر، ارتباط متقابل، اشرافیت به تمام مسائل و مشکلات روستاها را از دیگر ویژگی‌ها و الزامات دهیاران برشمرد و گفت: با توجه به اینکه اعتبارات جاری و عمرانی دهیاری‌ها بسیار کم است، دهیاران باید به دنبال درآمدزایی و جذب اعتبارات از طریق منابع ملی با استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس باشند.

فرماندار: روند اجرایی مجتمع‌های آبرسانی روستایی ملایر رضایت‌بخش نیست

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر با بیان اینکه به مشکلات و تنگناهای دهیاران واقف هستیم و برای حل آنها از همه توان استفاده می‌کنیم،افزود: با مدیرانی که دهیاران را نپذیرند، برخورد می‌کنیم، هیچ دهیاری نباید پشت در اتاق مدیر دستگاه اجرایی و بخشداران بماند.

حسینی با تاکید بر اینکه مطالبه‌گری دهیاران باید مطالبه علمی باشد، افزود: دستگاه‌های اجرایی استان و شهرستان مکلف هستند طبق قانون شورای عالی اداری، در اختیار دهیاران باشند هر جا لازم بود از مدیران کل استانی برای حضور در شهرستان دعوت می‌کنیم.

وی تحقق بودجه مصوب، میزان مانده اعتبار، تعریف پروژه و ایجاد منابع درآمدی دائم را از جمله ملاک‌های ارزیابی دهیاران عنوان کرد و گفت: ملاک ارزیابی ما از دهیاران مچ‌گیری نیست، بلکه دستگیری بر اساس تقویت وحدت، انسجام و پیشبرد امور است.

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر با تاکید بر اینکه کسی حق مواخذه دهیاران را ندارد، بر لزوم حضور نماینده دهیاران در تمامی جلسات و کارگروه‌ها شد و یادآور شد: دهیاران باید از اعتبارات کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اطلاع داشته باشند تا بتوانند برای تعریف و اجرای پروژه‌ها در روستا بهره بیشتری ببرند.

فرماندار: روند اجرایی مجتمع‌های آبرسانی روستایی ملایر رضایت‌بخش نیست

دهیاران به سمت اجرای پنل‌های خورشیدی بروند

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: در دولتی که به نام وفاق نامگذاری شده، باید تلاش کنیم با استفاده از وفاق و همدلی گره‌ای از مشکلات مردم باز کنیم.

حجت الاسلام "احد آزادیخواه" افزود: اینکه وزیر کشور دهیاران را در امتداد خود می داند، نشان دهنده جایگاه ویژه دهیاران و شبکه وسیع خدمت‌رسانی است که باید از این ظرفیت درست،صحیح، هوشمندانه و به موقع استفاده کرد.

وی بر لزوم ایجاد فضای تعاملی در روستاها، مراقبت از وحدت و فضای صمیمی روستاها، ترویج امید، تبیین خدمات نظام برای مردم، شناسایی ظرفیت‌های درآمدزا در روستاها و پیگیری مشکلات روستاها براساس اولویت‌ها را از وظایف مهم دهیاران در روستاها برشمرد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد: دهیاران باید به طور مستمر پیگیر مطالبات از مسوولان باشند و واقعیات و اقدامات انجام شده را برای مردم بگویند و اولویت‌های روستاها را شناسایی و به اطلاع بخشداران برسانند.

حجت الاسلام آزادیخواه وجود ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های کشاورزی، مبل و منبت، انگور و مروار را بستری مناسب برای توسعه روستاها و ایجاد اشتغال برشمرد و گفت: ما به وضع موجود آب شرب در روستاها راضی نیستیم و اینکه در قرارداد شماره یک فقط روستا در ملایر آبرسانی شد، قابل قبول نیست.

وی با بیان اینکه در قرار داد شماره ۲ حدود ۴۰ روستا اضافه کردیم، افزود: ۳۷ روستای در مسیر سد کلان مشکل آب شرب دارند و مجتمع آبرسانی سد کلان باید در اولویت قرار گیرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: شرکت آب و فاضلاب باید از درآمد شرکت مشکل آب شرب در روستاها را حل کند، ما به جد موضوع آب شرب روستاها و مجتمع‌های آبرسانی هستیم.

حجت الاسلام آزادیخواه با اشاره به ناترازی جدی برق در کشور، تاکید کرد: باید با عزم جدی به سمت ایجاد پنل‌های خورشیدی در شهرستان به ویژه روستاها برویم و اولین پروژه ۱۰۰ مگاواتی انرژی خورشیدی آماده آغاز عملیات اجرایی است.

فرماندار: روند اجرایی مجتمع‌های آبرسانی روستایی ملایر رضایت‌بخش نیست

اجرای اقدام ویژه در روستاها؛ مستلزم تخصیص اعتبارات است

دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز بیان کرد: منابع ناچیزی در اختیار دهیاران است و باید به سمت ایجاد منابع درآمدی پایدار بروند.

"احمد آریایی‌نژاد" با بیان اینکه دهیاران با شناخت استعدادهای منطقه می‌توانند بازوی اجرایی خوبی برای دولت باشند، افزود: دولت و مجلس باید در کنار هم تلاش کنند دهیاران آرامش و امنیت شغلی و حقوق مکفی برای گذران زندگی داشته باشند.

وی با بیان اینکه شفافیت عدالت می‌آورد و بهسازی روستایی باید با عدالت اجرایی شود، اظهار کرد: اولویت اول ما در روستاها باید توجه به حل مساله آب شرب باشد و اعتبارات باید به این بخش اختصاص پیدا کند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اختصاص آب به زمین‌های کشاورزی و بهسازی روستایی را از دیگر اولویت‌ها برشمرد و گفت: تا سال گذشته صد درصد بودجه نمایندگان محقق می‌شد، سال گذشته ۶۰ درصد و امسال هنوز بودجه اختصاص پیدا نکرده است.

آریایی‌نژاد تاکید کرد: شعار ما این بود که اگر اعتبار در اختیار نمایندگان مجلس تخصیص پیدا کند، هر سال در یک روستا یک اقدام را انجام دهیم، اما با عدم تخصیص اعتبارات این امر محقق نخواهد شد.

وی همچنین بر لزوم شفافیت مسوولیت اجتماعی معادن در روستاها تاکید کرد و ادامه داد: انفجارات ناشی از معادن باعث ایجاد مشکلاتی می‌شود و این معادن باید با شفافیت هزینه‌هایی را بابت خسارت‌های معدن به روستاها پرداخت کند.

دیدگاه شما

آخرین اخبار