30. تير 1403 - 8:30   |   کد مطلب: 33654
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر گفت: تعداد تخت‌های بخش NICU( مراقبت های ویژه نوزادان) بیمارستان مهر ملایر در دولت سیزدهم از ۲۰ تخت به ۴۰ تخت افزایش یافت و تنها مرکز مجهز در استان همدان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ملایری‌ها»؛ «کریم میرزایی» در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: بازسازی بخش نوزادان و پُست NICU بیمارستان مهر با کمک مجمع خیرین سلامت در دست اقدام است و با مشارکت خیرین و دانشگاه علوم پزشکی همدان تکمیل خواهد شد.

وی افزود: در بخش اورژانس بیمارستان‌های ملایر مشکل اساسی داشتیم که طی سه سال اخیر اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) و مهر ملایر افتتاح شد و خدمات خوبی به مراجعه کنندگان ارائه می‌شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر افتتاح مرکز شهید ابراهیم‌خانی و خرید و تجهیز اولین دستگاه موتورلانچ برای اولین بار در این شهرستان و تجهیز فوریت‌های پزشکی را از دیگر اقدامات برشمرد و ادامه داد: بخش ناباروری بیمارستان مهر ملایر یک اقدام ویژه در دولت سیزدهم بود که برای نخستین بار راه‌اندازی شد.

میرزایی با بیان اینکه مرکز شیمی درمانی بیمارستان مهر به عنوان دومین مرکز استان راه‌اندازی و از مراجعه بیماران به مرکز استان جلوگیری شد، بیان کرد: در این مدت اتاق عمل بیمارستان امام حسین(ع) به همت یکی از خیرین ملایری به دستگاه لاپاراسکوپی تجهیز شد و با پشتیبانی فرماندار ملایر،دستگاه سی‌تی‌اسکن هم در حال خریداری است که ۲۰۰ میلیارد ریال برای آن هزینه شد.

وی یادآور شد: مرکز غربالگری سرطان برای نخستین بار در استان همدان در ملایر راه‌اندازی شد که یک اقدام ویژه دولت در این شهرستان به شمار می‌رود.

هر ۵۰ روز یک پروژه درمانی در ملایر افتتاح شد

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر همچنین به افتتاح درمانگاه جدید بیمارستان مهر و مرکز خدمات سلامت شهر زنگنه اشاره کرد و افزود: به طور میانگین در ۳۳ ماه از خدمت دولت مردمی و انقلابی سیزدهم، هر ۵۰ روز یک پروژه درمانی در این شهرستان افتتاح شد.

میرزایی به رشد ۵۰ درصدی شبانه‌روزی شدن درمانگاه‌های این شهرستان اشاره و بیان کرد: مراکز درمانی اسلاشمهر آق‌گل و علی‌آباد دمق شبانه‌روزی شد و پیش از این نیز درمانگاه‌های شهر ازندریان و سامن شبانه‌روزی شده بود.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال تجهیزات برای مراکز بهداشتی این شهرستان خریداری و از وزارت بهداشت و درمان تامین که برای اولین بار این مبلغ برای خرید تجهیزات مراکز بهداشتی ملایر هزینه شد.

میرزایی افتتاح خانه بهداشت روستای بهاره، افتتاح پایگاه سلامت ملایر (آزادی)، تحهیز و تعمیر اساسی و دیوارکشی درمانگاه ازندریان با ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار و احداث پایگاه پیش بیمارستانی شماره پنج شهری ملایر و در حال تکمیل بودن پایگاه اورانس بیش بیمارستانی حسین‌آباد تاظم را از دیگر اقدامات حوزه بهداشت عنوان کرد.

ماه آینده مرکز آنژیوگرافی ملایر افتتاح می‌شود

وی یادآور شد: تاسیسات بیمارستان امام حسین(ع) که بسیار فرسوده بود، برای نخستین بار با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال تعمیر اساسی شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر همچنین ارتقای دانشکده پرستاری ملایر به دانشکده علوم پزشکی یکی از شاخص‌ترین دستاوردهای دولت سیزدهم در این شهرستان برشمرد و گفت: با این اقدام دانشکده علوم پزشکی از سال‌ها به ساختمان اصلی دانشکده علمی و کاربردی انتقال یافت و در تلاش برای افزایش رشته‌های این دانشکده هستیم.

میرزایی تاکید کرد: تنها بیمارانی که به استان اعزام می‌شوند، برای آنژیوگرافی است که با پیگیری‌های انجام شده دستگاه آنژیوگرافی خریداری و وارد شد و پروژه در حال اتمام است و ماه آینده افتتاح می‌شود و با راه‌اندازی این مرکز، دیگر مراجعه بیماری به استان و مرکز شهرهای دیگر نداریم.

وی همچنین از در دست اجرا بودن پروژه همراه‌سرا در بیمارستان امام حسین(ع) به همت خیّر ملایری هبر داد و گفت: این پروژه به عنوان اولین همراه‌سرای استان در سطح بیمارستان ها، در حال اجرا است.

زمین بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی ملایر در حال تحویل است

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر ادامه داد: بیمارستان ۹۶ تختخوابی امیرالمومنین(ع) ملایر نیز به عنوان یکی از پروژه‌های عظیم درمانی ملایر در حال تکمیل و تجهیز است و از لحاظ نیرو در حال پیگری هستیم که جذب نیرو کنیم.

میرزایی افزود: بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی که یکی از نیازهای اساسی شهر بود، مجوز آن اخذ شده و زمین در حال تحویل است که فرماندار ویژه ملایر در این زمینه کمک زیادی کرد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار