به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ملایریها»؛ دکتر سیدمحمد انتظاری در گفتوگو با ایسنا، افزود: با گرفتن وضو بدن در برابر سرمایی که حس میکند، خود به خود درجه حرارت را بالا میبرد تا قسمتهای خیس را خشک کند که همین تحریکات باعث باز شدن منافذ پوست و ورود اکسیژن بیشتر به بافتها، عضلات زیرپوست و رفع بیحالی میشود.
وی با بیان اینکه روزهداری صحیح و رعایت رژیم غذایی مناسب در وعدههای سحر و افطار در تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر است، مطرح کرد: روزهداری میتواند موجب کاهش پاسخهای التهابی و تنظیم سیستم ایمنی بدن شود.
انتظاری با بیان این که بهتر است در سحری کمتر از مواد غذایی قنددار استفاده شود، خاطرنشان کرد: نوشیدنیهای خیلی شیرین مثل نوشابههای گازدار، شربتها و چای شیرین و پررنگ هم موجب تشنگی، خشکی دهان و گلو در طول روز شده و توصیه میشود در وعده سحر مصرف نشود.
وی با بیان این که مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ و یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار ضروری است، مطرح کرد: استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی که یکی از عادات خوب غذایی ایرانی در ماه رمضان است، توصیه میشود.
متخصص تغذیه و رژیمدرمانی مطرح کرد: استفاده از مواد تند، شور و چرب در وعده سحر باعث تشنگی و گرسنگی زودهنگام میشود و در این حالت فرد کارآیی خود را دست میدهد در ضمن مصرف غذاهای سرخ شده، ماکارونی، کلهپاچه و آبگوشت در وعده سحری باعث ایجاد عطش میشود.
انتهای پیام
دیدگاه شما