به گزارش ملایریها به نقل از ایسنا؛ «سید ابراهیم رئیسی» رئیسجمهوری اسلامی ایران در سخنرانی خود در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد؛ اشغالگری، تروریسم و افراطگرایی را از جمله مهمترین تهدیدهای جدی در غرب آسیا دانست که بر هم زننده هر نظم مبتنی بر منافع ملتهای منطقه است و گفت: ریشهکنی تروریسم در گرو مبارزه فراگیر و هدفمند با ریشهها و جلوههای آن و مجازات بدون تبعیض تروریستها در سراسر جهان است.
رئیسجمهور همچنین اظهار داشت: استفاده برخی دولتهای غربی از تروریسم به عنوان ابزار سیاست خارجی، مبارزه کشورهای منطقه علیه تروریسم را خنثی می کند. تبعیض در مبارزه با تروریسم به معنای چراغ سبز به تروریستها است. ایران که خود بزرگترین قربانی تروریسم است پیشقراول مبارزه با تروریسم در منطقه می باشد.ملتهای منطقه، ایران را شریکی مطمئن برای امنیت خود و رژیم اشغالگر قدس را عامل اصلی ناامنی، بی ثباتی و ترویج خشونت در منطقه میدانند.
«حسن هانیزاده» کارشناس مسائل منطقه در گفتوگو با ایسنا در این زمینه اظهار داشت: آمریکاییها با کمک رژیم صهیونیستی و رژیمهای مرتجع منطقه قبل از سال های ۲۰۱۱ که جنبشهای عربی آغاز شد، درصدد تغییر ژئوپلیتیک غرب آسیا بر آمده بودند و بنابر گزارشهای موجود از سال ۲۰۰۷ یعنی زمان بوش پسر یکسری تحرکات برای آموزش گروهکهای تروریستی آغاز کردند که نتیجه آن طی سال های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ آموزش ۱۷۰ هزار عنصر تروریستی در قالب گروههای مختلف با اسمهای گوناگون بود.
وی تصریح کرد: محل آموزش گروهکهای تروریستی در منطقهای نزدیک مرز سوریه داخل اردن بود که افسران موساد و سازمان سیا آموزش میدیدند و حتی برخی رژیمهای مرتجع عرب هزینه آموزشها را پرداخت می کردند و در این مدت این ۱۷۰ هزار نفر از این عناصر، آموزشهای دقیق تروریستی در زمینه خرابکاری و حمله به شهرها را دیده بودند و بعد از حوادث سوریه وارد این کشور شدند. هدف اصلی سرنگونی بشار اسد و ضربه زدن به ایران، عراق و لبنان بود.
دیدگاه شما