21. شهريور 1402 - 10:06   |   کد مطلب: 32667
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر گفت: جشنواره شیره پزی در روزهای۶ و۷ مهر ماه در دره جهانی جوزان، جشنواره شوریجات سامن دهم مهرماه در شهر سامن، جشنواره خوشه برتر ۱۱ مهرماه در روستا جوزان و جشنواره بادام و گردو ۱۳ مهر ماه در روستای علی آباد برگزار می‌شود.

به گزارش ملایری‌ها؛ ابراهیم جلیلی د ماه در جلسه هماهنگی برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره شیره پزی ملایر در روستای هدف گردشگری مانیزان، اظهار کرد: امسال نیز این جشنواره در دره جهانی جوزان و در هفته گردشگری برگزار خواهد شد.

جلیلی تصریح کرد: پنجم مهر ماه مصادف با ۲۷ سپتامبر از طرف سازمان جهانی unwto  به عنوان روز جهانی گردشگری نام گذاری شده و در ایران از ۵ تا ۱۱ مهرماه هفته گردشگری است.

وی با بیان اینکه هر ساله برنامه‌های متعددی برای این روز و هفته در نظر گرفته می‌شود، افزود: یکی از مهم‌ترین این برنامه‌ها، سیزدهمین جشنواره شیره‌پزی روستای مانیزان است.

جلیلی با اشاره به دو نشان جهانی انگور و مبلمان منبت ملایر، گفت: این شهرستان ظرفیت بالایی در زمینه گردشگری دارد و انتظار داریم دستگاه‌های خدمات‌رسان مانند سنوات گذشته در برگزاری هر چه بهتر این جشنواره کمک کنند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه ملایر نیز به تلاش‌های صورت گرفته در سال‌های گذشته برای برگزاری جشنواره‌های گردشگری در شهرستان اشاره و بیان کرد: سال گذشته چهار جشنواره گردشگری شامل جشنواره شیره‌پزی در روستای هدف گردشگری مانیزان، خوشه برتر، شوریجات سامن و بادام و گردو روستای علی‌آباد در هفته گردشگری برگزار شد.

داریوش صفاری هدف از برگزاری جشنواره شیره‌پزی را معرفی شهرستان به عنوان قطب انگور و شیره و در نهایت کمک به پویایی اقتصاد محلی دانست و تاکید کرد: امسال نیز انتظار داریم جشنواره با کیفیت بهتری نسبت به سنوات گذشته و با محوریت بخش خصوصی برگزار شود.

انتهای پیام

دیدگاه شما

آخرین اخبار