به گزارش ملایریها؛ سید عبدالله شجاعی در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه این هفته ملایر با اشاره به جایگاه شخصیتی شهید چمران اظهار کرد: شهید چمران کسی است که در قله تمدن غرب قرار گرفته و مورد توجه دانشمندان و عالمان برجسته زمان خود بود و مواهب مادیات دنیایی بسیاری پیش روی او قرار داشت، اما با عشق به حق و حقیقت همه آنان را رها کرده و در سخت ترین شرایط مالی خود قرار میدهد.
وی افزود: شهید چمران فداکاری، ایثار و کمک به محرومین مستضعفین را سرلوحه کار خود قرار میدهد و دست نوشته های آن سرشار از عشق و ارادت به خداوند است.
عضو هئیت علمی دانشگاه ملایر با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) درباره شهید چمران عنوان کرد: متاسفانه نسل جوان و مردم امروز فقط نامی از چمران را شنیدهاند و این شهید والامقام الگویی برای جامعه علمی دانشگاهی و جوان ما بدل نشدهاست.
وی با بیان اینکه باید مراسمی در خود شهر این شهید در ایام شهادت آن در ملایر برگزار شود، تصریح کرد: برای تبدیل شخصیت بزرگ شهید چمران به الگوی جوانان ما باید دست نوشتههای وی در کتب درسی دانش آموزی قرار گرفته شود.
شجاعی افزود: باید خاطرات این شهید والامقام تبدیل داستان و فیلمنامه شود و از آنها برای تبدیل به فیلم و بازی رایانه بازیهای رایانه ای استفاده شود تا همه افراد در سنین مختلف این شهید را شناخته و الگویی برای همه باشد.
وی با معرفی چندین کتاب برای شناخت هرچه بیشتر شهید چمران تاکید کرد: کتاب هایی همچون «چمران مظلوم بود»، «خدا بود و دیگر هیچ نبود»، «علی زیباترین سروده هستی»، «رقصی چنین میانه میدانم آرزوست» و«انسان خدا» از جمله کتابهایی است که برای شناخت هرچه بیشتر شهید چمران میتوان به آن مراجعه کرد.
مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه ملایر با بیان اینکه علیرغم اینکه رهبری تاکید کردند که مشکلات کشور و به خصوص در اقتصاد قابل رفع و برطرف شدن است، اما آنها حل نمیشود، گفت: راههای دولتها برای رفع مشکلات به کار گرفتن راهکارهای اساسی نبوده است بعضا برخی از آنان خود باعث ایجاد مشکلات مضاعف میشود.
وی گفت: نسخههای اقتصاد غربی جوابگوی رفع مشکلات کشور نیست و باید با تکیه بر تجربه اندوخته شده در ۴۰ سال گذشته و با استفاده از ظرفیتهای داخلی و مضامین قرآنی مشکلات را با نسخهعای بومی و متناسب با فرهنگ و سنت های کشور برطرف کرد. شجاعی با بیان اینکه راه حل های اساسی در کشور نیازمند دولت تصمیمگیری کلان به همراه مردم است، تصریح کرد: در این سالها مردم نشان دادند که همراه همراه با کشور هستند اما متاسفانه مدیران عزمی برای انجام کارهای اساسی و ساختاری را ندارند.
وی افزود: برای راهحلهای اساسی نیازمند زیرساختهای قانونی و اجرایی در کشور هستیم که این امر نیازمند همراهی ویژه مجلس برای ایجاد زیرساختهای قانونی برای رفع مشکلات کشور است. مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه ملایر با بیان اینکه مشکلات کشور با یک حرکت عادی برطرف میشود، تصریح کرد: کشور نیازمند یک حرمت فوقالعاده جهشی، ابتکاری و نوآورانه است که باعث تحول و تغییر در ساختار معیوب در جامعه شود.
وی گفت: برای تحول در کشور باید نخست نظام اداری و سپس مسائل اقتصادی را مدیریت کرد و فعالیتهای اقتصادی مردم را به مردم سپرد.
شجاعی تاکید کرد: باید بند ناف اقتصاد کشور را باید از نفت جدا کنیم و برای علاج تحریم ها وابستگی از دلار کاهش یابد. وی گفت: برای رشد اقتصادی سریع و مهار تورم مهار شود باید تولید افزایش یافته تولید به دست مردم انجام شود.
عضو هئیت علمی دانشگاه ملایر اعتماد به نفس ملی، هوشیاری نسبت به نقاط قوت امید آینده افق روشن، تفمز و پشتوانه فکری، نترسیدن دشمن، حوصله و صبوری را چند شرط لازم تحول دانست.
وی با اشاره به ظرفیت های شهرستان ملایر تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت نخبگان شهرستان میتوان مشکلات دستگاه خصوصی و دولتی را برطرف کرد که لازمه آن ارتباط دستگاه دولتی با دانشگاهها است.
شجاعی گفت: باید تا میتوانیم کاغذبازی اداری را کاهش داده، برای رشد ملایر مردم را در اداره شهرستان بیشتر به کار بگیریم.
وی تشکیل ستاد نخبگان شهرستان با استفاده از نخبگان ملایر ساکن در سایر شهرستانها و خارج کشور را با محوریت دانشگاه ملایر به عنوان بزرگترین قطب علمی شهرستان از مهمترین پیشنهاد برای رفع مشکلات سطح شهرستان عنوان کرد.
شجاعی ارجاع تمامی نیاز های علمی و تحقیقی در شهرستان ملایر به نخبگان، یکپارچه سازی در ارتباط مثبت بین مراکز آموزشی و پژوهشی و تشکیل کارگروه شهرستانی ارتباط صنعت با دانشگاه را از دیگر راهکارهای رفع مشکلات در سطح شهرستان دانست.
دیدگاه شما