31. مرداد 1401 - 10:41   |   کد مطلب: 31261
شکایت یکی از فرزندان هوشنگ ابتهاج به دستگاه قضایی کشور آلمان ؛ باعث شد دادستانی آلمان از انتقال پیکر وی به ایران ممانعت کند .

به گزارش ملایری‌ها به نقل از خانه موسیقی ایران، اختلافات جدی میان فرزندان سایه باعث شده انتقال پیکر او به ایران متوقف شود و با توجه به اینکه این ماجرا در حال حاضر در محاکم قضایی آلمان در حال پیگیری است مشخص نیست پیکر این شاعر چه زمانی به کشورمان منتقل می شود .
براساس این گزارش، دادستانی آلمان به دلیل شکایت یکی از دختران این شاعر فقید ضمن ممانعت از انتقال پیکر وی به کشور تصمیم گیری در این مورد را به ارائه نتایج تحقیقات موکول کرده است.
همچنین با پیگیری های به عمل آمده مشخص شد که دادگاه رسیدگی به شکایت فرزند ابتهاج روز دوشنبه این هفته برگزار می شود.
یلدا ابتهاج در این خصوص با انتشار متنی در صفحه اینستاگرامش اعلام کرد متاسفانه شاهد خامی هایی بودیم که بازگشت پیکر او را به وطن تا به امروز به تاخیر انداخته 
بی حرمتی به ساحت پیکر او که در هر آیین و مرامی ناپسند است بخشودنی نیست از جانب هر کسی حتی نزدیکان او بی حرمتی به مردم ایران است.
با اقدامی که اینجا در آلمان من و برادرانم (کیوان و کاوه) انجام داده ایم امید داریم تا در روزهای آینده بتوانیم او را در آخرین سفرش در بازگشت به زادگاهش بین مردمی که دوستشان داشت و برای آنان می سرود،  همراهی کنیم  .

دیدگاه شما

آخرین اخبار