4. مهر 1400 - 8:10   |   کد مطلب: 30076
سیدجواد حسینی گفت: به پاس گرامیداشت هفته غرورآفرین دفاع مقدس سپاه ناحیه ملایر بیش از 100 عنوان برنامه مختلف تدارک دیده است که در سطح شهرستان اجرایی می‌شود.

به گزارش ملایری‌ها؛  سرهنگ سیدجواد حسینی با تبریک هفته دفاع مقدس اظهار داشت: هفته دفاع مقدس امسال با شعار «ما مقتدریم» آغاز شد.

وی با بیان اینکه اقتدار امروز ما مرهون رشادت‌های رزمندگان اسلام و میهن عزیزمان در دوران مقدس است، گفت: این رشادت‌ها و از خودگذشتگی‌ها هیچ‌گاه از اذهان ملت شریف ایران پاک نمی‌شود.

فرمانده سپاه ناحیه ملایر عنوان کرد: در ایام دفاع مقدس روزگاری رقم خورد که کشور اسلامی ما در برابر تمام تهدیدات دشمن بیمه شد.

وی افزود: تمام نوشته‌ها، فیلم‌ها و مستندات که رزمندگان و هنرمندان به تصویر می‌کشند ذره‌ای کوچک از آن ایام مقدس است و این دریایی بیکران هنوز گنجینه‌های کشف نشده در خود دارد.

حسینی با اشاره به اینکه دفاع مقدس یکی از درخشان‌ترین صحنه‌های نقش آفرینی ملت مسلمان ایران است، گفت: دفاع مقدس هنوز ناگفته‌های بسیاری دارد که لازم است بیان شود تا نسل‌های آینده با ایثار و فداکاری‌های رزمندگان آشنا شوند.

وی بیان داشت: دوران دفاع مقدس یک دانشگاه بود براي همه کساني که اين توفيق را پيدا کردند و به فرمان امام (ره) به جبهه رفتند.

فرمانده سپاه ناحیه ملایر گفت: امروز امنیت کشور مرهون ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان و شهدای آن دوران طلایی است، کسانی که با دست خالی و توکل و توسل به امام شهید خود حضرت عبدالله حسین (ع) درسی به دشمنان دادند که اکنون هم دشمن جرات ندارد نگاه چپ به ممکلت اسلامی ما بکند.

وی افزود: به پاس گرامیداشت این هفته غرورآفرین سپاه ناحیه ملایر بیش از 100 عنوان برنامه مختلف تدارک دیده است که در سطح شهرستان اجرایی می‌شود.

حسینی ادامه داد: از جمله این برنامه‌ها دیدار با امام جمعه، رژه اقتدار، غبارروبی و عطرافشانی گلزارشهدا و ... است.

وی عنوان کرد: توزیع بیش یک هزار سبد معیشتی توسط بسیجیان شهرستان، برگزاری یادواره‌های آبروی محله، گرامیداشت روز سرباز و همایش کوهپیمایی با حضور بازنشستگان نیروهای مسلح و تجلیل از ایثارگران دوران دفاع مقدس نیز از دیگر برنامه‌ها است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار