11. بهمن 1399 - 10:49   |   کد مطلب: 29350
هشت پا و خرچنگ از جمله غذایی است که در جنوب شرق آسیا مصرف می شود و در ایران سرو این غذاها حرام است اما در کمال تعجب یکی از رستوران های ملایر دست به تبلیغ برای فروش این غذاها بخصوص اختاپوس زده است.

به گزارش ملایری‌ها؛  در دین مبین اسلام خودن برخی غذاا و نوشیدنی ها حرام دانسته شد است و دانشمندان در عصر حاضر پی برده اند که مصرف این غذاها برای بدن انسان مضر است.

یک از غذاهایی که مصرف آن در دین مبین اسلام حرام دانسته شده است ماهی ها، سخت پوستان و آبزیان بدون فلس از جمله خرچنگ، لاک پشت و اختاپوس است.

هشت پا و خرچنگ از جمله غذایی است که در جنوب شرق آسیا مصرف می شود و در ایران سرو این غذاها حرام است اما در کمال تعجب یکی از رستوران های ملایر دست به تبلیغ برای فروش این غذاها بخصوص اختاپوس زده است.

این رستوران حتی در تبلیغات خود اعلام کرده است که با توجه به استقبال مشتریان برای سرو هشت پا و غذاهای دریایی باید وقت قبلی گرفته شود.

هر چند بیان این مسئله را می توان یک ترفند تبلیغاتی دانست اما جای تعجب داد که چگونه یک کافه به خود اجازه فروش غذاهای حرام را می دهد و مسئولی بهداشتی شهر تا چه میزان به منو غذاای رستوران ها و کافه ها اشاف دارند.

عباس جوکار معاون مرکز بهداشت ملایر در پاسخ به خبرنگار درباره وضعیت فروش هشت پا در یکی از کافه های ملایر بیان کرد: پس از انتشار خبرفروش هشت پا در یکی از کافه های ملایر بازرسی از این رستوران با حضور بازرسان دامپزشکی انجام شد.

وی افزود: در این بازررسی انبار و سردخانه های این کافه مورد بررسی قرا گرفت اما محصولات خامی که تبلیغ ان را انجام می داد بافت نشد.

معاون مرکز بهداشت ملایر تصریح کرد: مسئول این کافه در بازرسی بیان کرد که یک بار در فصل تابستان اقدام به خرید هشت پا کرده است که و مشتری نداشته است و اشتباه کرده ام.

وی تصریح کرد: بر اساس قانون سرو غذاهای حرام ممنوع است و فوش سخت پوستان نیز به جزء میگو حرام است.

عدم ناآشنایی یک رستوران دار با غذاهایی که سرو آن حرام است خود جای سوال دارد نمی تواند توجیهی مناسب برای فروش آنان باشد.

این رستوران به صورت وسیع اقدام به تبلیغ فروش این آبزیان در فضای مجازی کرد پس از رسانه ای شدن حرام بودن سر سخت پوستان و نرم تنان اقدام به حذف این تبلیغات کرده است.

انتهای پیام/گ

دیدگاه شما

آخرین اخبار