به گزارش ملایریها؛ محمد باقر سلگي اظهار کرد: در راستاي شناسائي و برخورد قانوني با خودروهاي حامل کالاي قاچاق ، ماموران مبارزه با جرائم اقتصادي پليس آگاهي ملاير ضمن کنترل محورهاي مواصلاتي منتهي به شهرستان ملاير به يک دستگاه خودروي اتوبوس مشکوک شده که ضمن هماهنگي با دستگاه قضائي اين خودرو را جهت بررسي دقيق تر متوقف مي کنند .
اين مقام مسئول در ادامه سخنان خود ، افزود: در بازرسي به عمل آمده از اين خودرو توسط مامورين تعداد 4 دستگاه ماشين لباسشويي خارجي فاقد مجوزجمعاً به ارزش تقريبي 700 میلیون ريال کشف و ضبط که در اين خصوص با تشکيل پرونده ، متهم تحويل مراجع قانوني شد.
فرمانده انتظامي شهرستان ملايربيان کرد: برخورد قاطعانه با افراد فرصت طلبي که اقدام به حمل و جابجائي کالاي قاچاق مي کنند در دستور کار پليس آگاهي شهرستان ملاير قرار دارد و از کليه شهروندان ارجمند ملايري درخواست داريم تا هرگونه موارد مشابه ، مظنون و مشکوک مرتبط با کالاي قاچاق را به مرکز فوريت هاي پليسي 110 اطلاع دهند.
دیدگاه شما