به گزارش ملایریها؛ سرهنگ محمدباقر سلگی در گفتوگو با ایسنا، در این رابطه توضیح داد: یکی از روشهای کلاهبرداری توسط مجرمان سایبری درج آگهیهای تبلیغاتی کذب و غیرواقعی در سایتهای اینترنتی، دیوار و شیپور است و برخی کاربران نیز به علت قیمت مناسب مجذوب آگهیها شده و مبلغی را به عنوان بیعانه به صورت اینترنتی پرداخت می کنند.
وی با بیان اینکه متأسفانه کلاهبرداران پس از دریافت وجه از پاسخگویی به تماس مالباختگان امتناع میکنند، افزود: شهروندان هنگام مراجعه به سایتهای دیوار، شیپور و یا سایتهای مشابه آن باید توجه داشته باشند تحت هیچ عنوان پیش از رؤیت و دریافت کالا مبلغی را به حساب فروشنده واریز نکنند.
سلگی با تأکید بر اینکه حتماً از کسانی خرید کنید که امکان ملاقات حضوری آنها پیش از انجام معامله فراهم است و در هنگام تحویل نیز کالا را با دقت مورد بررسی قرار دهید، اظهار کرد: کاربران به سادگی فریب وعدههای پوچ و تبلیغات اغواکننده کلاهبرداران را نخورند.
وی تصریح کرد: اگر از طریق یک آگهی در سایت های مذبور با فردی وارد معامله شدید تا کالا یا خدماتی را دریافت کنید ابتدا مبلغی به عنوان بیعانه، هزینه پست و ... پرداخت نکنید و مراقب باشید تصویر مدارک هویتی و یا خصوصی خود را از طریق فضای مجازی در اختیار آنها قرار ندهید چراکه این طیف افراد کلاهبردار میتوانند از این مدارک هویتی و خصوصی شما در کلاهبرداری از دیگران سوءاستفاده کنند.
فرمانده انتظامی ملایر در ادامه از دستگیری ۱۷ توزیع کننده موادمخدر و کشف بیش از ۲۹۰ گرم موادمخدر هروئین و شیشه در این شهرستان خبر داد و گفت: در راستای مبارزه با فروشندگان موادمخدر صنعتی در محلات مختلف و نقاط حاشیه شهر ملایر، با انجام کار اطلاعاتی دقیق و هماهنگی با دستگاه قضایی سه طرح ضربتی اجرا شد.
سلگی خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح، ۱۷ توزیع کننده موادمخدر صنعتی و سنتی دستگیر، ۲۹۰ گرم ماده مخدر هروئین و شیشه و مقادیری تریاک کشف و هشت دستگاه موتورسیکلت و دو دستگاه خودرو توقیف و روانه پارکینگ شدند.
انتهای پیام
دیدگاه شما