4. مرداد 1398 - 22:42   |   کد مطلب: 27115
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ملایر از افتتاح چهار مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی این شهرستان در هفته دولت خبر داد.

به گزارش ملایری‌ها؛ اسماعیل صفوی‌زاده در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هم اکنون 8 مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در این شهرستان به مسافران خدمات دهی می‌کنند اظهارکرد: از این لحاظ در بین سایر شهرستان‌های استان حرف اول را می‌زنیم.

وی ادامه داد: مجتمع خدماتی بین راهی ملایر در هفته دولت با تلاش و به همت بخش خصوصی و حمایت اداره راهداری افتتاح می‌شود.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ملایر به پیشرفت فیزیکی 90 درصدی پروژه مجتمع خدماتی ایران زمین در حاجی‌آباد با صرف 5 میلیارد تومان و پیشرفت فیزیکی 99 درصدی پروژه مجتمع خدماتی ـ رفاهی طلوع در حسین‌آباد با صرف 3 میلیارد تومان اشاره کرد.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی 90 درصدی مجتمع ـ خدماتی رفاهی اسلام‌آباد با یک میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و پیشرفت فیزیکی قابل توجه مجتمع خدماتی رفاهی آورزمان با 5 میلیارد تومان یادآور شد: هدف ما ارتقاء سطح خدمات دهی به مسافران است.

صفوی‌زاده ادامه داد: این مجتمع‌ها مکان‌هایی برای ارائه خدمات رفاهی بهداشتی به مسافران بین جاده‌ای هستند که خدمات متمرکز و مناسب آنها در تأمین ‏امنیت و رفاه حال مسافران، فراهم کردن آسایش، کاهش تصادفات، کاهش اتلاف وقت و مزاحمت‌های ترافیکی و افزایش جاذبه‌های توریستی، گردشگری و فرهنگی بسیار موثر است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار