به گزارش ملایریها؛ سید مهدی میر باقری با اشاره به اینکه شهرستان ملایر از نظر تولیدات کشاورزی و باغی جایگاه ویژهای را در استان دارد اظهار کرد: امسال نیز وضعیت خوبی را در تولید انواع محصولات کشاورزی شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه سال زراعی گذشته سطح زیر کشت زراعت شهرستان 58 هزار و 432 هکتار بود گفت: میزان تولیدات بخش زراعت از این اراضی 173 هزار تن بوده است.
رئیس بخش تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان ملایر این محصولات را شامل انواع گندم آبی و دیم و انواع جو آبی و دیم دانست و افزود: امسال نیز اراضی جدید زیر کشت رفته که با توجه به بارشهای پاییزه پیشبینی خوبی را در برداشت محصولات زراعی داریم.
وی سطح باغات ملایر را 20 هزار و 808 هکتار عنوان کرد و افزود: از میزان برداشت محصولات باغی 265 هزار تن و بیشترین برداشت نیز مربوط به انگور است.
میرباقری با بیان اینکه امسال در بخش دام و طیور نیز 93 هزار و 897 تن تولید در شهرستان داشتیم تصریح کرد: در بخش شیلات نیز تولیدات 6 هزار و 653 تن بوده است.
وی میزان تولیدات محصولات زراعی، باغی و دام و طیور شهرستان را در سال زراعی امسال حدود 533 هزار تن دانست.
رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی ملایر با بیان اینکه در تولید دانههای روغنی کلزا به دلیل سرمازدگی تولید خوبی نداشتیم گفت: امسال 160 هکتار از اراضی زیر کشت کلزا رفته که پیشبینی برداشت این محصول مطلوب است.
وی با بیان اینکه یکصد هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت چغندرقند بوده است تصریح کرد: بیش از 80 درصد محصول برداشت شده و بقیه نیز به زودی برداشت خواهد شد.
میرباقری میزان اراضی زیر کشت زعفران را در سال گذشته 58 هکتار برشمرد و گفت: امسال 15 هکتار به این اراضی افزوده شده و در حال حاضر 73 هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت زعفران بوده و در استان مقام اول را داریم.
وی با بیان اینکه سال گذشته 70 هکتار از این اراضی زیر کشت گلمحمدی رفته است تصریح کرد: امسال 35 هکتار به این اراضی اضافه شده و در حال حاضر 105 هکتار از اراضی زیر کشت این محصول است.
رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی ملایر با بیان اینکه ملایر در جایگاه نخست کشت گل محمدی قرار دارد، از استقبال خوب کشاورزان ملایری از کشت محصولات کمآببر خبر داد و گفت: در حال حاضر 92 هکتار از اراضی نیز زیر کشت انواع گیاهان دارویی از جمله اسطوخودوس، نعنا فلفلی و.. بوده و این امر در حال گسترش است.
وی با بیان اینکه میزان کشت گلخانهای در سالهای گذشته 50 هزار متر مربع بوده است تصریح کرد: 60 هزار متر مربع نیز در دستور کار قرار دارد.
میرباقری ادامه داد: از این میزان 20 هزار متر مربع تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد و در سالهای آتی میزان زیر کشت گلخانهای شهرستان به بیش از یکصد هزار متر مربع خواهد رسید.
وی با اشاره به تولید سالانه 200 تن قارچ در ملایر از افتتاح دو واحد با ظرفیت تولید 250 تن قارچ تا پایان سال خبر داد و خاطرنشان کرد: این واحدها علاوه بر واحدهای تولیدی کوچک و خانگی که بیش از 15 واحد است خواهد بود.
منبع: فارس
انتهای پیام/
دیدگاه شما