نافع
فرمانداری ویژه ملایر
پایگاه تحلیلی خبری بهارانه

21. آذر 1397 - 23:25   |   کد مطلب: 26025
مدیرکل استاندارد استان همدان با اشاره به اینکه کیفیت کالا و استمرار پروانه استاندارد نوعی کار حمایتی و مشوقی است گفت: واحدهای صنعتی بافتسان و بافتینه ملایر از واحدهای نمونه استاندارد سازی استان هستند.

به گزارش ملایری‌ها به نقل از خبرگزاری تسنیم،  محمد مددی بعد از ظهر امروز در بازدید از واحدهای بافتسان و بافتینه ملایر اظهار داشت: این دو واحد از واحدهای نمونه استان در بحت دانش فنی و تکنولوژی و استانداردسازی در سطح استان هستند.

وی با بیان اینکه هدف‌گذاری این واحدها تولید کالا با کیفیت و استاندارد بالا است تصریح کرد: این واحدها با استقرار نظام استاندارد سازی و تولید کالای با کیفیت تا‌کنون توانسته‌اند مؤلفه‌های استاندارد را پشت سر بگذارند.

مددی با تاکید براینکه اداره استاندارد استان هر نوع کمکی که لازم باشد انجام می‌دهد تا واحدهای بافتینه و بافتسان ملایر با شتاب بیشتر به تولید ‌کالاهای با مجوز  استاندارد خود ادامه داده و نیازهای خود را تأمین‌کنند گفت:  با توجه به تولید بالا و با کیفیت کالاها این  واحدها، قطعا هدف‌گذاری بالایی برای صادرات محصولات خود دارند.

مدیر کل استاندارد استان همدان با بیان‌ اینکه استاندارد نوعی مشوق و برند رضایت مشتری بوده و در اصل کیفیت و استمرار پروانه استاندارد برای واحدهای تولیدی و صنعتی نوعی کار حمایتی، مشوقی به حساب می‌آید ابراز کرد:  هم اکنون ضریب استاندارد سازی  واحدهای تولیدی استان  در حوزه کالا و خدمات  مشمول استاندارد فراتر از متوسط کشوری است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان ملایر نیز در حوزه تولیدکالاهای خدماتی و تولیدی، کشاورزی و صادرات محصولات در زمینه استاندارد بسیار موفق عمل کرده است ابراز کرد:‌ در نیمه اول امسال 75 مورد پروانه استاندارد در سطح استان صادر شده است.

مدیر کارخانجات بافتیه و بافتسان ملایر نیز با بیان اینکه تولیدات این واحدها منسوجات نبافته است که به صورت صنعتی، پزشکی و بهداشتی استفاده ‌می‌شود اظهار داشت: ظرفیت اسمی این دو واحد در سال 19 هزار تن است.

خسرو حبیب بیگی از راه‌اندازی  واحد سوم توسعه‌ای این دو ‌کارخانه در سال 98 خبر داد و افزود: این واحد مجهز‌تر از  دو واحد فعلی بوده ودر این واحد محصولات بایکو تولید می‌شود.

حبیب بیگی بیان کرد: راه‌اندازی این طرح توسعه‌ای می‌تواند ظرفیت تولید این واحدها را به بیش از 50 هزار تن برساند.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون مبلغ 90 میلیون دلار  در این واحد صنعتی سرمایه‌های  شده است گفت:  هم‌اکنون  تعداد 90 نفر در این واحد مشغول فعالیت هستند .

مدیر کارخانجات بافتسان و بافتیه ملایر افزود: در واحد تولیدی بافتینه  تعداد 240 نفر مشغول فعالیت هستند و ظرفیت اسمی این واحد درسال 28 هزار تن است که با اجرای طرح توسعه‌ای این واحدها در سال آینده قطعا ظرفیت تولید و اشتغال افزایش خواهد یافت.

  انتهای پیام/

دیدگاه‌ها

سلام خیلی خوبه که در ملایر کارخانه های فعال داریم خدا کنه هر چه زودتر فاز های جدید کار خونه راه بیوفته و اشتغال بیشتر و در آمد بیشتری برای همشهریای عزیز حاصل بشه

دیدگاه شما

آخرین اخبار