نافع
فرمانداری ویژه ملایر
پایگاه تحلیلی خبری بهارانه

14. شهريور 1397 - 8:47   |   کد مطلب: 25798
روند نزولی ادامه دارد
کاهش 38 درصدی صادرات کشمش در همدان
مدیرکل گمرک استان همدان با اشاره به صادرات 9 میلیون دلاری کشمش در استان از کاهش 38 درصدی صادرات این کالا در پنج ماهه امسال خبر داد.

به گزارش ملایری‌ها؛ جمال خشوعی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: کشمش، نخستین کالای صادراتی استان همدان محسوب می‌شود که در بین تمام کالاهای صادراتی بالاترین رقم را به خود اختصاص داده است.

وی درباره صادرات پنج  ماهه از گمرک استان همدان بیان کرد: 9 میلیون و 229 هزار و 932 دلار کشمش از گمرک همدان به سایر کشورها صادر شده که 8 میلیون و  372 کیلوگرم وزن داشته است.

مدیرکل گمرک استان همدان با اعلام اینکه کشمش 20 درصد از صادرات کل استان همدان را به خود اختصاص داده است، افزود: کشمش ملایر به کشورهای روسیه، قزاقستان، اوکراین و عراق صادر شده است.

وی عنوان کرد: در مدت مشابه سال گذشته 14 میلیون و 924 هزار و 485 دلار از گمرک استان به سایر کشورها صادر شده که در مقایسه با صادرات امسال 38 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

خشوعی بیان کرد: همدان ظرفیت‌های بالایی در زمینه صادرات کالا دارد که باید تلاش شود با تقویت صادرکنندگان و تامین زیرساخت‌های صادراتی این ظرفیت بالقوه را بالفعل کرد.

وی تصریح کرد: مسیر صادرات کالا برای تجار و صادرکنندگان می‌تواند هموارتر از وضعیت فعلی باشد ولی برای رسیدن به این وضعیت نیاز است تا دستگاه‌های موثر و ذینفع ورود پیدا کنند در غیر این صورت نمی‌توان انتظار رفع مشکلات و بهبود وضعیت صادرات همدان را داشت.

مدیرکل گمرک همدان عنوان کرد: گمرک استان تمام تلاش خود را بر این داشته تا صادرکنندگان بدون دغدغه صادرات خود را انجام دهند و برای رضایت تجار اقداماتی از جمله راه‌اندازی پنجره واحد گمرکی، اعزام کارشناس به محل دپوی کالا و کاهش زمان ترخیص کالاهای وارداتی انجام داده است.

وی اظهار کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌هایی همچون امور مالیاتی، تامین اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت و بانک‌ها به گونه‌ای عمل کنند تا تجار و صادرکنندگان بیشتری میل و رغبت برای صادرات کالا از گمرک همدان داشته باشند.

خشوعی اظهار کرد: از سوی دیگر انتظار می‌رود تجار و صادرکنندگان استان نیز تنها به بازار برخی کشورهای همسایه تکیه نکرده و نسبت به شناسایی و کشف بازارهای جدید و بکر اقدام کنند چراکه مابقی استان‌های ایران در تجارت با کشورهای همسایه گوی سبقت را از همدان ربوده‌اند و نیاز است بازارهای جدید صادراتی ایجاد شود.

وی تصریح کرد: مسیر صادرات کالا برای تجار و صادرکنندگان می‌تواند هموارتر از وضعیت فعلی باشد ولی برای رسیدن به این وضعیت نیاز است تا دستگاه‌های موثر و ذینفع ورود پیدا کنند در غیر این صورت نمی‌توان انتظار رفع مشکلات و بهبود وضعیت صادرات همدان را داشت.

مدیرکل گمرک همدان عنوان کرد: گمرک همدان تمام تلاش خود را بر این داشته تا صادرکنندگان بدون دغدغه صادرات خود را انجام دهند و برای رضایت تجار اقداماتی از جمله راه‌اندازی پنجره واحد گمرکی، اعزام کارشناس به محل دپوی کالا و کاهش زمان ترخیص کالاهای وارداتی انجام داده است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار