24. دى 1396 - 18:27   |   کد مطلب: 25163
منطقه مرزی روتک خاش با چند هزار کشاورز و نخلکار که بیش از یک ماه است که در بی تدبیری و بی مسئولیتی برخی از مسئولان، به سمت نابودی زحمات و دسترنج سالیان متمادی این کشاورزان بی بضاعت می رود.

به گزارش ملایری ها به نقل از تفتان ما، منطقه مرزی روتک از حاصلخیز ترین و مستعدترین مناطق کشاورزی سیستان و بلوچستان و حتی ایران است که 124 کیلومتر مرز مشترک با کشور پاکستان دارد.

این منطقه یکی از ظرفیت‌های ارزشمند شهرستان خاش است که تاکنون از آن به خوبی بهره‌برداری نشده است و ساکناناین منطقه مرزی در ابعاد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و غیره برای ایران و پاکستان نقش به‌سزایی را ایفا می‌کنند.

منطقه مرزی روتک دارای چند هزار سکنه کشاورز و نخل کار است که بیش از یک ماه است که در بی تدبیری و بی مسئولیتی برخی از مسئولان به سمت نابودی زحمات و دسترنج سالیان متمادی این کشاورزان بی بضاعت می رود.

 
علی ای حال در روتک بیش از هزار موتور پمپ فعال وجود دارد که سالهاست به صورت قانونی و با تائیدیه به جهاد کشاورزی و شرکت نفت سهمیه سوخت دریافت و هزاران نخل موجود در منطقه را آبیاری می کنند.

اما متاسفانه بیش از 30 روز است که حتی یک لیتر گازوییل به منطقه روتک نرفته و تانکرهای حامل سوخت در منطقه مک سوخته متوقف شده و هیچ مسئولی پاسخگوی این موضوع نیست و تاکنون رفت و آمدهای صدها کشاورز روتکی به فرمانداری های سراوان و خاش و استانداری در زاهدان نتیجه ای نداده است.

عدم صدور مجوز برای حمل و جابجایی سوخت دردی بزرگ برای ساکنان مرزی خاش است
سرطایفه شهنوازی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار کرد: مرز روتک تنها گذر مرزی خاش است که مردم ما از آن به تامین معاش می پردازند و کسب روزی می کنند.

خوبیار شهنوازی تصریح کرد: عدم صدور مجوز به مردم برای حمل و جابجایی مقادیری سوخت دردی بزرگ برای ساکنان مرزی خاش است.

وی افزود: مردم خاش با طی کردن مسافت 700 کیلومتری رفت و برگشت از راه میرجاوه و سراوان خود را به مرز می رسانند تا بتوانند به کشاورزی های خود رسیدگی کنند که اگر جاده و بازارچه مرزی درست می شد بسیاری از مشکلات مردم مرتفع و اقتصاد در منطقه رونق می گرفت.

فرصت مرز باید در این استان مهم دیده شود
نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی و نائب رئیس فراکسیون اشتغال و تولید مجلس در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار کرد: فرصت مرز باید در این استان مهم دیده شود چرا که مرزنشینان خاش و استان بهترین یاور و قشر فداکار و وفادار به نظام اسلامی هستند و شایسته بهترین خدمات هستند.

علی کرد ادامه داد: ممنوعیت حمل سوخت و عدم صدور مجوز برای فعالیت ها در مرز برای مردم مشکل آفرین شده و اگر تدبیر نشود معضلات اجتماعی پیامد این موضوع است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیری های لازم را از طریق مکاتبه با استاندار و برخی دولتمردان انجام داده ایم که امید می رود به نتیجه مطلوب برسیم.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار