به گزارش ملایری ها به نقل از فارس؛
رئیس جمهور صبح امروز دوشنبه در حالی با وزیر اقتصاد و معاونان وی در وزارت امور اقتصادی و دارایی نشستی داشت که پرداخت سود سهام عدالت به مشمولان اصلیترین خبر منتشر شده از این جلسه بود.
به گزارش فارس، خبرهای دریافتی از منابع مطلع حاضر در این جلسه حاکی است که پیشنهاد واریز سود سهام عدالت به حساب مشمولان ابتدا از سوی عبداله پوریحسینی رئیس سازمان خصوصیسازی مطرح شد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر حدود 49 میلیون نفر مشمول سهام عدالت وجود دارد که از این تعداد حدود 2 میلیون نفر فوت شده و باید سود سهام عدالت به وراث آنها پرداخت شود.
بر این اساس، در حال حاضر به هر مشمول تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی معادل 150 هزار تومان و برای سایر مشمولان عادی معادل 75 هزار تومان سود ناشی از عایدی محقق شده شرکتهای سرمایهپذیر سهام عدالت تعلق میگیرد.
پوریحسینی در ادامه این جلسه گفت: اگر رئیس جمهور اجازه دهند، تا پیش از پایان امسال سود نقدی مشمولان سهام عدالت واریز شود که رئیس جمهور با قبول این پیشنهاد عنوان کرده برای واریز سود سهام عدالت مانعی وجود ندارد.
این در حالی است که روحانی در مورد سهام عدالت به طور مستقیم هیچ صحبتی در این جلسه نداشته و تنها با پیشنهاد رئیس سازمان خصوصیسازی موافقت کرده است.
در ادامه این جلسه حسینزاده مدیر عامل بانک ملی نیز با بیان اینکه این بانک از هم اکنون آماده افزایش سقف وام ازدواج از 10 میلیون به 15 میلیون تومان است، با واکنش مثبت رئیس جمهور روبهرو شده از این اقدام استقبال کرده است.
به گزارش فارس، در ادامه جلسه رئیس جمهور اغلب با ارائه توصیههای مختلف به وزیر اقتصاد و معاونان وی در مورد عدالت اجتماعی عنوان کرده، به جای اخذ مالیات از عدهای محدود باید از تعداد بیشتری از مشمولان پرداخت مالیات مبالغ را دریافت کرد.
رئیس جمهور در باره فضای مجازی و فیلترینگ نیز سخن گفت و در عین حال به طور تلویحی تمایل خود را با برچیده شدن محدودیتهای فیلترینگ در شبکههای مجازی اعلام کرده است.
وی در مورد برخی اغتشاشات و آشوبهای پراکنده در شهرهای مختلف کشور، گفت: چرا عدهای در مورد اعتراضهای اخیر آدرس غلط میدهند و تنها عنوان میکنند، تنها ناشی از مسائل اقتصادی بوده است، مردم مطالبات دارند که بخشی از آنها اقتصادی است.
روحانی به حذف برخی از منابع درآمدی پیشبینی شده در لایحه بودجه سال آینده دولت از سوی نمایندگان مجلس نیز انتقاد کرده و گفته است، تبصره 11 بودجه در حالی حذف شده که مجلس انتظار کمک دولت به فقرا و محرومان را دارد در حالی که منابع درآمدی برای کمک به این محل را حذف کرده است، مجلس نیز باید همانند دولت شفاف باشد و بگوید که آنچه که رد شده چه چیزی میتواند به جای آن جایگزین کند.
در ادامه این جلسه، شاپور محمدی رئیس سازمان بورس با اشاره به وضعیت نماگرهای بازار سهام و جایگیری شاخص کل بورس در کانال 95 هزار واحدی عنوان کرد: متوسط رشد ارزش معاملات بازار سهام در سالهای اخیر با افزایش 20 درصدی روبهرو بوده است.
در پایان این جلسه مقرر شد رئیس جمهور نشست اختصاصی با مدیران بانکها در آینده نزدیک برای بررسی مشکلات آنها داشته باشد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما