به گزارش ملایری ها به نقل از فارس؛آرمان خالقی
اظهار داشت: برای ایجاد رونق در بازار محصولات صنعتی باید تصمیمات کلی در اقتصاد کشور گرفته شود تا بنگاههای تولیدی از رکود فعلی خارج شوند. در این راستا جدیت دولت در خرید کالای ایرانی توسط دستگاههای دولتی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی ادامه داد: هم اکنون ظرفیت تولید واحدهای صنعتی بیش از نیاز داخل است که همین مسئله باعث شده بخشی از ظرفیتهای تولیدی غیرفعال باشند. برای فعال کردن این بخش از تولید کشور باید تقویت صادرات مورد توجه قرار گیرد تا با رونق صادرات از مازاد ظرفیت تولید کارخانهها استفاده شود و قیمت تمامشده محصولات نیز توجیه اقتصادی داشته باشند.
خالقی با بیان اینکه در حال حاضر قاچاق کالا یکی از مشکلات بخش تولید محسوب میشود، گفت: در صورت کنترل قاچاق، تقاضا برای خرید کالاهای داخلی افزایش مییابد و همین مسئله باعث رونق تولید و اقتصاد کشور خواهد شد.
وی ایجاد ثبات در قوانین و مقررات را از دیگر الزامات رفع مشکلات بخش تولید عنوان کرد و افزود: اختصاص سرمایه در گردش بابت افزایش ظرفیتهای فعلی تولید و همچنین بهبود خطوط تولید در جهت افزایش کیفیت محصولات نیز میتواند بخشی از مشکلات صنعت را برطرف کند.
دبیر انجمن لوازم خانگی با اشاره به تعدیل کارگران برخی کارخانهها، گفت: دولت باید برای هر گروه از کارخانهها و صنایع، راهکار ویژهای را در نظر بگیرد و در برخی موارد نیز مسائل مدیریتی هر واحد به طور جداگانه دیده شود.
وی تأکید کرد: اگر تسهیلات به تولید اختصاص یابد، ولی بازار مناسبی برای فروش محصولات نداشته باشیم، مشکلی حل نخواهد شد و این اقدام فقط در حکم از این ستون به آن ستون بستن است. روش منطقی این است که به صورت اصولی، راهکاری برای حل مشکلات صنعت دیده شود.
خالقی با تأکید بر اینکه راهکارهای حل مشکلات صنعت نباید به صورت یک مسکن مقطعی باشند، گفت: اگر تصمیم اساسی و بنیادی برای حل مشکلات تولید گرفته نشود، بعد از مدتی دوباره این مشکلات تشدید میشوند.
به گفته وی، ستادهای تسهیل امور صنایع باید به طور جدی به مشکلات بخش تولید توجه کنند و تزریق منابع مالی نیز باید طوری باشد که واحدها از ظرفیت تولید خود استفاده بیشتری کنند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما