22. آذر 1396 - 13:14   |   کد مطلب: 24631
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، گفت: حدود یک میلیون و 400 هزار نفر بدون پرداخت حق بیمه از سوی کارفرما تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند و ماهانه 220 میلیارد تومان برای این افراد هزینه می‌شود.

به گزارش ملایری ها به نقل از فارس؛

سیدتقی نوربخش در نشست مشترکی که با لطفی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) برگزار شد، اظهار داشت: 95 تا 96 درصد منابع سازمان تأمین اجتماعی به وسیله فعالیت‌های بیمه‌ای تأمین می‌شود و اقتصاد بیمه‌ای سازمان مهمترین بخش تأمین اجتماعی است.

وی با اشاره به اینکه تأمین اجتماعی در کارکرد اقتصاد درمانی نیز فعالیت داشته است، گفت: سازمان تأمین اجتماعی یک نوع بیمه اجتماعی بین‌نسلی است که یک نسل پرداخت و نسل بعدی دریافت می‌کند.

 مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بیان داشت: اکثر شرکت‌ها و بنگاه‌هایی که به سازمان تأمین اجتماعی از سال 67 تاکنون واگذار شده بابت بدهی‌های دولت‌های مختلف بوده و بر اساس انتخاب سازمان تأمین اجتماعی این شرکت‌ها واگذار نشده است بلکه تحمیلی بوده‌اند.

نوربخش با اشاره به اینکه تا سال 91 اکثر بنگاه‌های واگذار شده به تأمین اجتماعی زیان‌ده بوده‌اند، گفت: در دولت اول روحانی بر اساس نظامات حاکمیتی که شامل شفافیت، نقدپذیرندگی و ریسک‌های کم بوده است به بازار سرمایه ورود کردیم. به همین دلیل نیز دو بنگاه تیپیکو و تاپیکو که 60 درصد از سرمایه تأمین اجتماعی بوده وارد بازار بورس شده‌اند و چند بنگاه دیگر نیز واگذار می‌شود.

وی بیان داشت: از سال 1395 پیش‌بینی شده است که سازمان تأمین اجتماعی از بنگاه‌داری خارج شود و مدیریت سهام را انجام دهد. 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بیان داشت: تأمین اجتماعی بزرگترین شریک کسب و کار کشور است و نقش مهمی در کسب و کار دارد. 

نوربخش بیان داشت: چرخش مالی سازمان تأمین اجتماعی در طول یک ماه 12 هزار میلیارد تومان است، گفت: سازمان تأمین اجتماعی کمک به ارتقای فضای کسب و کار را داشته است و در یک سال اخیر بخشودگی جرایم را در دو نوبت بازرسی از دفاتر قانونی را از 10 سال به یک سال و حذف خرید و فروش از مبنای حق بیمه و پیمان‌ها را انجام داده‌ایم. سازمان تأمین اجتماعی به دلیل تعهداتی که در گذشته برای این سازمان ایجاد شده بود یک میلیون و 400 هزار نفر را بدون پرداخت حق بیمه از سوی کارفرما تحت پوشش قرار داده است که ماهیانه 220 میلیارد تومان برای این تعداد هزینه می‌کند.

وی گفت: حدود سه سال است که از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها بابت تعهداتی که در دولت ایجاد شده است مبلغی به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت نشده است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: در این مدت شاهد حوادثی همچون زلزله و سیلاب‌ها نیز بوده‌ایم که با توجه به اینکه مهمترین تولید سازمان ایجاد امنیت اجتماعی است بنابراین نقش کلیدی در فضای کسب و کار داریم. 

نوربخش گفت: خروج از بنگاه‌داری یکی از سیاست‌های اصلی سازمان تأمین اجتماعی است و این موضوع هیچ ربطی به تعهدات بیمه‌ای ندارد.

وی با اشاره به اینکه حیات خلوت شدن بنگاه‌ها با سیاست‌های تأمین اجتماعی مغایرت دارد، گفت: ما قطعاً از بنگاه‌داری خارج می‌شویم و این ارتباطی به تأمین نقدینگی در سازمان ندارد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بیان داشت: دولت مکلف است که بدهی‌های سازمان را در عرض 5 سال پرداخت کند و هر سال کمتر از 10 درصد از این بدهی‌ها نباید به تأمین اجتماعی پرداخت شود و امیدواریم در لایحه بودجه سال 97 نیز به این موضوع اشاره شود.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار