29. آبان 1396 - 15:37   |   کد مطلب: 24192
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ثلاث‌باباجانی گفت: تمامی روستاهای زلزله‌زده ثلاث‌باباجانی توسط ۱۲ تیم از وجود لاشه دام‌های تلف شده پاکسازی شدند.

به گزارش ملایری ها به نقل از تسنیم؛یاسر علیزاده در ثلاث‌باباجانی اظهار داشت: شهرستان ثلاث باباجانی دارای دو بخش مرکزی و ازگله با جمعیت دامی 111 هزار رأس دام سبک و 8800 رأس دام سنگین است.

وی تعداد مسیرهای روستایی این شهرستان را هفت مسیر عنوان کرد و افزود: روستاهای آسیب‌دیده این شهرستان در سه مسیر ازگله، دالاهو و خانه شور قرار گرفته‌اند.

علیزاده خاطرنشان کرد: 46 روستا در منطقه ازگله، 17 روستا در منطقه دالاهو و 57 روستا نیز در منطقه خانه شود قرار دارند که جمعیت دامی ازگله 36 هزار رأس، دالاهو 15 هزار و 600 رأس و خانه شور 35 هزار رأس است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ثلاث‌باباجانی با اشاره به روند دفع بهداشتی لاشه های تلف شده بیان داشت: در نخستین اقدام پایش و مراقبت تمام روستاهای این مسیرها برای هدف‌یابی اتلاف دام در روستاهای اسیب دیده انجام شد که بعد از دو روز این روستاها مشخص شدند.

علیزاده عنوان کرد: اکنون 12 اکیپ دامپزشکی که هر اکیپ متشکل از یک دکتر دامپزشک، یک کارشناس دامپزشکی و یک کاردان دامپزشکی در این شهرستان فعال هستند و کار جمع اوری و دفن بهداشتی لاشه‌ها را انجام می دهند.

وی گفت: تمام اکیپ‌های دامپزشکی مجهز به وسایل دارو و درمان و همچنین موتور سم‌پاش جهت ضد عفونی هستند و کار درمان دام‌های آسیب‌دیده را نیز به طور کاملا رایگان برای انها انجام می‌دهند.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان ثلاث باباجانی افزود: سنگین‌ترین و بیشترین حجم کار در روستاها مربوط به روستای نیمه‌کاره است که چهار اکیپ دامپزشکی به این روستا اعزام شد اما به علت تخریب 100 درصدی روستا و تلفات انسانی کار آواربرداری به سختی انجام شد. 

علیزاده با اشاره به همکاری جهادکشاورزی شهرستان ثلاث باباجانی گفت: ماشن الات و تجهیزاتی همچون 9 بیل مکانیکی، لودر، کمپرسی و کمرشکن از سوی مویریت آب و خاک سازمان جهادکشاورزی، ارتش، سپاه پاسدارن، بنیاد مسکن و شرکت های خصوصی و همچنین حتی از شهرستان های قصرشیرین و سرپل‌ذهاب به شهرستان ثلاث باباجانی اعزام و در اختیار دامپزشکی قرار گرفتند.

وی عنوان کرد: پنج اکیپ از استان لرستان و همچنین نیروهای مرکز استان کرمانشاه برای دفن بهداشتی لاشه‌ها به ما یاری رساندند.

علیزاده گفت: بعد از آواربرداری کار دفن بهداشتی انجام می‌شود اما در برخی روستاها به علت طولانی بودن مسیرها و ترافیک سنگین جاده‌ها خدمت‌رسانی به کندی انجام می‌شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار