
به گزارش ملایریها دکتر محمودرضا رسولی در گفتوگو با ایسنا، منطقه همدان، با بیان اینکه مطابق با سالیان گذشته نظارتهای بهداشتی به منظور ذبح دام در ایام عید قربان انجام میگیرد، افزود: با توجه به هماهنگیهای انجام شده با کشتارگاهها و اماکن مجاز ذبح دام، کلیه این مراکز آمادگی لازم برای ذبح دام قربانی را دارند.
وی به شهروندان توصیه کرد: دامهای قربانی را در اماکن مجاز و کشتارگاهها ذبح کنند تا از ایجاد آلودگیهای زیستمحیطی و فردی جلوگیری شود.
رسولی ادامه داد: شهروندان پیش از ذبح دام با شماره 1512 تماس بگیرند تا اکیپهای دامپزشکی دام مورد نظر را از منظر بهداشتی مورد تأیید قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: 144 اکیپ ثابت و سیار متشکل از 28 نفر دامپزشک، 10 نفر ناظر ذبح شرعی دام و 49 نفر بازرس بهداشتی گوشت نظارت و بازرسی از دامها را به هنگام ذبح انجام میدهند.
رسولی در ادامه تأکید کرد: شهروندان حتما از اماکن مجازی که شهرداری درنظر گرفته است، دام موردنظر خود را تهیه کنند چرا که در این مکان بازرسان بهداشتی دامپزشکی حضور داشته و مورد اعتماد خواهد بود.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان ادامه داد: پس از ذبح دام از نزدیک شدن افراد غیر به این دام خودداری کرده و پیش از مصرف، لاشه گوشت 24 ساعت در یخچال نگهداری شود.
وی با اشاره به اینکه مشکلی در زمینه تأمین گوشت در استان وجود ندارد، عنوان کرد: با توجه به فرارسیدن عید قربان، بازگشت حجاج و ایام محرم، متقاضیانی برای واردات مستقیم و غیرمستقیم گوشت وجود دارد که در این زمینه همکاریهای لازم را با این افراد انجام میدهیم.
انتهای پیام/
دیدگاه شما