به گزارش ملایریها به نقل از ایرنا؛ نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه در این همایش کار خیران سلامت را سنت های انسان ساز اسلامی برشمرد و افزود: اتفاقی که امروز در حوزه بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ملایر رخ داده، خیز رو به جلو برای کمک به سلامت مردم است.
حجت الاسلام احد آزادی خواه اظهار کرد: به دنبال سفر پر خیر و برکت اخیر وزیر بهداشت به ملایر، مجوز ایجاد و راه اندازی مرکز آموزش عالی سلامت در ملایر صادر شد که حدود 10 تا 12 رشته پیراپزشکی را در برمی گیرد.
وی با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت از سوی دولت تدبیر و امید به خوبی اجرا شد، افزود: در راستای اجرای این طرح، مجوز ایجاد مرکز آنژیوگرافی ملایر در سفر وزیر بهداشت به ملایر صادر شد و امیدواریم بزودی شاهد افتتاح این مرکز باشیم.
حجت الاسلام آزادی خواه در عین حال ادامه روند ساخت اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) ملایر را نتیجه همت رئیس مجمع خیرین سلامت این شهرستان دانست و بیان کرد: در انتخابات پیش رو باید با حضور حداکثری بار دیگر جمهوریت نظام اسلامی را اثبات کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان نیز گفت: همه اقدامات و تلاش های خیران در حوزه های مختلف باید بازگو و برجسته شود تا این نکات مثبت اخلاقی و اجتماعی در بین جامعه نمود پیدا کند.
حبیب الله موسوی بهار به توفیق های بزرگ کشور در حوزه سلامت در چهار سال گذشته بیان کرد: به واسطه اقدامات دولت تدبیر و امید در اجرای طرح تحول نظام سلامت امروز امید به زندگی در ایران از 56 سال در بعد از انقلاب به 78 سال رسیده است.
وی کاهش پرداخت هزینه های پرداختی از جیب مردم را رهاورد مهم طرح تحول سلامت دانست و افزود: امروز وزیر بهداشت و درمان کشورمان در تمامی اجلاس های سازمان جهانی بهداشت به عنوان سخنران، تجربه دولت تدبیر و امید در ایران را از نظر اجرای بهبود کیفیت سلامت عنوان می کند.
وی تاکید کرد: به واسطه اجرای برجام و گشایش های مالی و مراوده های بین المللی که صورت گرفت، امروز شاهد اجرای موفق طرح تحول سلامت هستیم و بزودی نخستین دستگاه سی تی آنژیوگرافی غرب کشور وارد استان همدان می شود.
موسوی بهار همچنین بهره برداری از 6 بیمارستان در استان همدان و اضافه شدن 900 تخت، راه اندازی مرکز جامع سرطان، خرید چند دستگاه آمبولانس، اضافه شدن 10 پایگاه فوریت ها و اخذ مجوز بیمارستان 96 تختخوابی روان پزشکی ملایر، خرید دو دستگاه ام آر آی دولتی و ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی را از دیگر ثمره های طرح تحول سلامت در این استان برشمرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر 291 طرح بهداشتی در سطح استان همدان در دست اجرا است که از این تعداد 110 طرح همزمان با سفر ریاست جمهوری به همدان آماده بهره برداری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای یک میلیون و 500 هزار نفر از جمعیت استان همدان را گامی مهم در راستای ارتقای سلامت مردم عنوان کرد و افزود: در تلاش برای ایجاد بخش پیوند اعضا در همدان هستیم.
مدیرعامل مجمع خیران سلامت استان همدان نیز اظهار کرد: شعار امسال ما باید تولید سلامت و کاهش بار بیماری در بین خانواده ها باشد.
به گزارش ایرنا محمدصادق صبا گفت: باید در بخش آموزش و فرهنگ سازی سلامت در جامعه تلاش جهادگونه داشته باشیم و توقع های سلامتی مردم را بر نیازهای آنان تطبیق دهیم.
رئیس مجمع خیران سلامت ملایر نیز با اشاره به اجرای طرح های بزرگ در حوزه بهداشت و درمان توسط خیران سلامت در این شهرستان گفت: با کمک حاج حسن توکلی یکی از خیران ملایری مجوز ساخت بیمارستان 96 تختخوابی روانپزشکی در ملایر صادر شده است.
عباس آذرهمایون افزود: سال گذشته 230 میلیون ریال از سوی خیران سلامت برای کمک به بیماران صعب العلاج جمع آوری و اهدا شد.
در این همایش یک قطعه زمین به متراژ 200 مترمربع از سوی خیر ملایری غلامحسین صفاری بحرینی فرزند مرحوم بحرینی به بخش سلامت این شهرستان اهدا شد.
همچنین به مسئولان حاضر در همایش کارت اهدای عضو اهدا شد و از خیران سلامت و پنج خانواده اهدا کننده عضو در این شهرستان نیز تقدیر به عمل آمد.
مجمع خیران سلامت استان همدان در سال 89 فعالیت خود را آغاز کرد و هم اکنون دارای بیش از یک هزارو 500 عضو است.
مجمع خیران سلامت ملایر نیز اردیبهشت ماه سال 92 راه اندازی شد و هم اکنون 160 خیر در حوزه سلامت با این مجمع همکاری می کنند و 2 هزار نفر در این شهرستان دارای کارت اهدای عضو هستند.
دیدگاه شما