به گزارش ملایریها حسینعلی نوروزی در گفتوگو با خبرنگار فارس با اشاره به اقدامات طرح «سلامت نوروزی» که از ابتدای اسفند سال گذشته آغاز شده است، اظهار کرد: 23 هزار و 800 مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت موادغذایی صورت گرفته است.
وی با اشاره به 5 هزار و 740 مورد بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی حساس، گفت: این بازرسیها با اولویت بهداشت فردی و تجهیزات از جمله آرایشگاهها، هتلها، مراکز اقامتی و ... انجام شده است.
رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفهای استان همدان با اشاره به 501 مورد بازرسی بهداشت محیطی از اماکن بین راهی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی، افزود: یکهزار و 741 مورد بازرسی بهداشت محیطی از سامانههای آبرسانی از ابتدای طرح انجام شده است.
وی از کشف و معدومسازی 30 هزار و 700 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در استان خبر داد و افزود: 15 هزار و 430 مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی از ابتدای طرح انجام شده است.
*معرفی 512 مرکز حساس و مکان بین راهی متخلف به مراجع قضایی
نوروزی با بیان اینکه 512 مرکز حساس و مکان بین راهی متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است، گفت: 84 مرکز و مکان بین راهی متخلف تعطیل شده شده است.
وی با اشاره به انجام یکهزار و 300 مورد نمونه برداری میکروبی آب، افزود: 2 هزار و 919 کارت بهداشتی صادر شده است.
رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفهای استان همدان با اشاره به 133 مورد نمونهبرداری موادغذایی از ابتدای طرح سلامت نوروزی، افزود: 261 مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی انجام شده است.
وی از معرفی 873 مرکز و مکان متخلف به مراجع قضایی خبر داد و گفت: 198 مورد پاسخگویی به شکایات مردمی، به ویژه از طریق سامانه 190 کشوری انجام شده است.
نوروزی از معرفی یک واحد متخلف به تعزیرات حکومتی در شهرستان ملایر خبر داد و افزود: طی بازدید ضربتی از یک بستنیفروشی شهرستان ملایر بیش از 300 کیلوگرم مواد اولیه و عرقیات کشف و ضبط شد و یک متخلف نیز به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
وی استفاده از تجهیزات بازرسی سیار را برای نخستین بار در استان توسط بازرسان بهداشت محیط در سطح عرضه مهم و ارزشمند دانست.
انتهای پیام/
دیدگاه شما