به گزارش ملایریها به نقل از فارس؛ عیسی بختیاری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه عشایر بیش از ظرفیت مراتع استان، وارد اراضی منابع طبیعی میشود، اظهار کرد: 9 اکیپ ثابت و 9 اکیپ سیار برای جلوگیری از ورود زودتر از موعد عشایر به استان تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه 200 پرونده در این راستا تشکیل شده است، تصریح کرد: ظرفیت مراتع استان 600 هزار واحد دامی است که 45 هزار از این ظرفیت سهم دامهای عشایر است.
معاون منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با اشاره به موضوع بیابانزایی در سطح استان گفت: استفاده بیرویه از منابع عامل اصلی پیشروی به سوی بیابانی شدن اراضی استان است.
وی با بیان اینکه بحث بیابانی شدن همدان با استانهای جنوبی متفاوت است، ادامه داد: متاسفانه قهاوند، کبودراهنگ و دشت شوشاب به عنوان بیابان شناخته شدهاند.
بختیاری با بیان اینکه در سال گذشته 15 هزار هکتار از این بیابانها در طرح بیابانزدایی قرار گرفت و اکنون پوشش گیاهی 40 هکتار از این 15 هزار هکتار به حالت اولیه برگشته است، تصریح کرد: 45 هزار هکتار دیگر نیز در دستور کار طرح بیابانزدایی است.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه در دشت شوشاب مطالعهای انجام نشده است، خاطرنشان کرد: آموزش، فرهنگسازی و افزایش مشارکتهای مردمی یکی از راههای بیابانزدایی است.
معاون منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه 63 هزار هکتار از اراضی استان به عنوان بیابان شناخته شده است، یادآور شد: بحث بیابانزدایی باید در برنامه ششم توسعه اجرایی شود.
وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح کاداستر در سطح استان همدان، تصریح کرد: برنامهریزیهای انجام شده بر اساس اعتباری است که اختصاص پیدا کرده است.
بختیاری با بیان اینکه 50 هزار هکتار از اراضی استان در راستای اجرای این طرح در دستور کار قرار گرفته است، افزود: در سال جاری نیز 20 هزار هکتار از طرح کاداستر در سطح استان به اجرا رسیده است.
وی بیان کرد: 700 میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح کاداستر اختصاص پیدا کرده که تمام این اعتبار وصول نشد و فقط تقریبا یک سوم آن وصول شده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما