به گزارش ملایریها؛ غلامرضا جمالی زاده در این همایش با اشاره به نامگذاری فاصله سالروز ولادت حضرت معصومه(س) و ولادت حضرت امام رضا(ع) به عنوان دهه کرامت؛ اظهار داشت: این دهه فرصت مغتنمی است تا از زوایای مختلف به زندگی حضرت معصومه(س) و برادر بزرگوارشان امام رضا(ع) در زندگی خود توجه داشته باشیم و بتوانیم ارتباط عملی با الگوهای دینی برقرار سازیم.
وی با بیان مختصری از زندگی حضرت معصومه(س) افزود: آن حضرت فرزند امام موسی کاظم(ع) و همراه امام رضا(ع) هر دو در دامان پاک یک مادر به نام بانو نجمه خاتون(س) رشد و پرورش یافته اند و حضرت معصومه(س)، معصوم به معنایی که در مورد پیامبران و امامان به کار می رود نبوده، اما ایشان دارای طهارت روح و کمالات معنوی بالایی بودند، به گونه ای که به زائرانش وعده بهشت داده شده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر گفت: دختران جامعه ما از جهات زیادی از بهترین دختران دنیا محسوب می شوند و با توجه به کار و تلاش و محاسن اخلاقی و استعدادی که دارند, توانسته اند در بسیاری از زمینه ها موفقیت های خوبی کسب نمایند و توانمندی های خود را نشان دهند.
سعید کتابی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر نیز ادامه راه ائمه اطهار و حضرت معصومه(س) و پیروی از منویات آنها را در داشتن جامعه ای سالم، مهم و مؤثر دانست و گفت: دختران و بانوان در جامعه ما در عرصه های مختلف، استعداد و توان بالای خود را نشان داده اند و ثابت کرده اند که می توانند نقش بسیار مهمی در توسعه جامعه داشته باشند.
کتابی خاطر نشان کرد: دین اسلام اهمیت زیادی برای نقش زنان در جامعه قائل است و از آنجا که زنان در قبل از اسلام و در دوران جاهلیت در انزوا، تحقیر و محرومیت قرار داشتند با ظهور اسلام، حقوق و جایگاه ویژه آنها و در بعضی جاها برتری های آنان مشخص گردید.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر تصریح کرد: امروز زنان باید قدر و منزلت خود را بدانند و با حضور بیشتر در اجتماع، نقش اساسی و کلیدی خود را برای مشارکت در بازسازی جامعه نشان دهند.
وی وظیفه شناسی زنان در انجام پستهای کلیدی و مدیریتی را از دلایل موفقیت آنان دانست و گفت: البته هنوز محدودیت هایی وجود دارد ولی با حرکت های بسیار خوبی که شروع شده امیدواریم دختران ما در حوزه های مختلف فرهنگی، ورزشی و آموزشی بیش از گذشته شایستگی های خود را نشان دهند.
کتابی ادامه داد: دختران ما در روستاها جهت بهره مندی از حقوق خود نیاز بیشتری به برنامه های فرهنگی و اموزشی دارند و انتظار بر این است که مسئولین در این خصوص توجه ویژه ای داشته باشند.
وی با اشاره به رونمایی از کتاب «کلاس ادبیات» نوشته شیوا جابری؛ گفت: خانم شیوا جابری نمونه ای از دختران جوان و توانمند ملایری است و این خود نشان دهندة پتانسیل و توان بالای بانوان در انجام امور محوله در هر جایی است که به خوبی از عهده آن بر می آیند و جا دارد موفقیت این دختر جوان را که تاکنون توانسته دو کتاب را به چاپ برساند به پدر و مادر و خانواده وی تبریک بگویم و برای ایشان آرزوی توفیق بیشتر را داشته باشیم.
گفتنی است؛ برنامه های قرائت شعر، اجرای سرود توسط دختران عضو کانون فرهنگی و هنری مسجد نبی اکرم(ص)، مسابقه حضوری، اجرای موسیقی، تقدیر از دختران برتر و برگزیدگان مسابقه و رونمایی از کتاب« کلاس ادبیات » نوشته شیوا جابری در این همایش برگزار شد.
دیدگاه شما