به گزارش ملایریها به نقل از ایرنا؛ محمد رضا محمدی در کارگروه مدیریت پسماند همدان یادآوری کرد: دهه گذشته یک مطالعه بر روی 6 منطقه برای دفع پسماند ویژه این استان صورت گرفته که این مطالعات پیگیری نشد.
وی اضافه کرد: دوباره با فعال شدن کارگروه مدیریت پسماند این 6 منطقه که در شهرستانهای کبودرآهنگ، رزن، بهار و ملایر قرار دارند مورد ارزیابی قرار گرفت و ملاکهایی نظیر فاصله این منطقه از تاسیسات، عمق آب زیرزمینی، فاصله با آب سطحی، نوع خاک، عوارض زمین، فاصله از روستا و شهر و مناطق حفاظت شده، تبخیر، رطوبت، میزان بارندگی مورد بررسی قرار گرفته شد .
وی افزود: با جمع بنی ملاکهای پیشبینی شده و با نظر اعضای کارگروه مدیریت پسماند سایت 120 هکتاری جوکار برای دفع پسماند ویژه در نظر گرفته شد که البته مقرر شد برخی از ایرادات این طرح بررسی و رفع شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان بیان کرد: طبق تفاهم صورت گرفته بین وزارت کشور، وزارت صنعت و معدن و تجارت و سازمان حفاظت محیط زیست، این سازمان ملزم به جانمایی و وزارت کشور مکلف به تهیه اعتبار مورد نیاز سایتهای دفن پسماند ویژه شده است.
محمدی افزود: هم اینک پسمانده ویژه استان در قزوین دفن می شود که با فعال شدن سایت دفع پسماند ملایر در هزینه 12 میلیارد ریالی جابجایی پسماندها صرفه جویی می شود.
وی تاکید کرد: در تعیین محل دفع پسماند ویژه تمامی مولفه ها از جمله اثرات زیست محیطی، فاصله این نقطه با چاه آب و روستا و راهای دسترسی مورد نظر بوده است .
میزان تولید پسماندهای پزشکی شامل پسماند عفونی، عادی، تیز و برنده و شیمیایی در واحدهای بهداشتی و درمانی این استان روزانه 13 تن و 651 کیلوگرم است که حدود هفت تن از آن پسماند عادی است.
دیدگاه شما