8. تير 1395 - 11:50   |   کد مطلب: 19405
مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: در حال حاضر پنج طرح ملی راه در این شهرستان در دست اجرا است که تکمیل این طرح ها نیازمند تزریق اعتبارات ملی است.

به گزارش ملایری‌ها به نقل از ایرنا؛ محمد رودباری در بازدید از طرح های راه و شهرسازی شهرستان ملایر افزود: برای اجرای این طرح ها به طول 25 کیلومتر و 210 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.
وی اظهار کرد: علاوه بر این 10 طرح راه روستایی نیز با پیشرفت فیزیکی 50 درصد در این شهرستان در حال اجرا است که امیدواریم با تزریق اعتبارات سال 95 برای این طرح ها بتوانیم آنها را به مرحله بهره برداری برسانیم.
رودباری ادامه داد: پیش بینی ما این است که دو طرح پل 22 متری تقاطع بهشت هاجر ملایر و چهارخطه محور سامن به بروجرد به طول 6 کیلومتر در صورت تزریق به موقع اعتبارات امسال بهره برداری برسد.
وی افزود: در حال حاضر طرح چهارخطه محور جوکار به تویسرکان تا انتهای حوزه ملایر غیر از محدوده روستای حسین آباد شاملو بهره برداری رسیده و به صورت رفت و برگشت استفاده می شود.
وی اظهار کرد: در جلسه ای با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و نمایندگان مجلس، مقرر شد در زمینه تملک اراضی محدوده حسین آباد شاملو به ما کمک کنند تا بتوانیم باقیمانده این طرح را که به دلیل تملک اراضی باقیمانده، تا انتهای حوزه استحفاظی شهرستان ملایر به اتمام برسانیم.
مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان همچنین از اجرای دو طرح ستاد بازآفرینی شهری در شهر ملایر خبر داد و بیان کرد: این طرح ها شامل احداث مرکز درمانی محله سرجو و کانال کشی محله شمس آباد ملایر با اعتبار 12 میلیارد ریال در حال اجرا است.
رودباری با بیان اینکه این طرح ها در سکونتگاه های غیر رسمی و نقاط حاشیه شهر در حال اجرا است، افزود: هم اکنون مطالعات سکونتگاه های غیررسمی شهر ملایر و حوزه های آن تعریف شده و ستاد بازآفرینی شهرستان نیز به ریاست فرماندار و دبیری شهرداری تشکیل شده است.
وی ادامه داد: این طرح یک کار مشارکتی است و نیاز است مردم، مسئولان و دستگاه های خدمات رسان برای بازآفرینی شهری مشارکت لازم را با راه و شهرسازی به عمل آورند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر نیز محور ملایر به بروجرد را یکی از مهمترین محورهای مواصلاتی این شهرستان دانست و گفت: طرح چهارخطه این محور از مهمترین طرح های راه و شهرسازی است که باید هرچه باشتابتر به اتمام برسد.
عبدالعظیم رضایی اظهار کرد: این محور از نظر موقعیت جغرافیایی و اینکه کریدور ارتباطی استان های شمالی و جنوبی کشور است، به طول هفت کیلومتر به عنوان حلقه مفقوده ای بود که این مسیر باید چهار خطه می شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر پنج کیلومتر از این مسیر که دارای ترافیک بالایی است، برای آسفالت آماده است و دو کیلومتر دیگر آن نیز تا چند ماه آینده آماده آسفالت ریزی است تا این محور از نظر ایمن سازی و روان سازی ترافیک مشکلی نداشته باشد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار