به گزارش ملایریها این مسابقه در سه بخش طبخ ماهیان پرورشی از قبیل قزل آلای رنگین کمان، ماهیان دریایی از قبیل حلوا و میگو برگزار گردید.
کلیه مراحل پخت و تزیین غذا در محل برگزاری و در مدت زمان تعیین شده انجام گرفت و پس از پایان زمان پخت و امتیاز دهی توسط داوران، جمع بندی امتیازات توسط هیات داوران انجام پذیرفت و در پایان مسابقه از سه گروه برتر تجلیل به عمل آمد و هدایای نقدی تعیین شده به آنها تعلق گرفت.
گروه های برتر مسابقه طبخ آبزیان به شرح ذیل تعیین شدند:
گروه اول: خانها فاطمه حیدری ازندریانی و پگاه حسینیان از گروه نرم افزار
گروه دوم: خانمها زهرا خرم و سمیرا جمشید پور از گروه شیمی و علوم خاک
گروه سوم: آقایان احسان قاسمی و اشکان مرادی از گروه مرتع و آبخیزداری و محیط زیست
دیدگاه شما