علی نعمت چهاردولی در گفتوگو با خبرنگار ملایریها؛ با اشاره به بازگشت پول های بلوکه شده ایران در بانک های جهانی و نظارت مجلس درباره آن اظهار داشت: یکی از وظایف مجلس بحث نظارت بوده و با توجه به آزادسازی مطالبات بلوکه شده ایران در بانک های کشورهای مختلف باید فکری جدی برای آنان کرد.
وی با اشاره به سخنان و تاکیدات رهبری درباره اقتصاد مقاومتی بیان کرد: همانگونه که رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی اشاره کرده اند مهم است که این پول ها در چه محل و جایی هزینه می شوند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: دو مسیر درباره این پول ها وجود داشته که یکی از آنان مطالبات بانک ها و طلب هایی است که بانک ها از دولت دارند.
وی پرداخت ومطالبات بانک ها را باعث رونق اقتصادی دانست و افزود: پرداخت مطالبات و طلب های بانکی می تواند باعث پایین آمدن سودهای بانکی و رونق اقتصادی شود.
وی با اشاره به وجود سه هزار و 200 پروژه نیمه تمام در کشورافزود: درنزدیک به سه هزار پروژه پیمانکاران از دولت مطالبه و طلب دارند و پرداخت مطالبات پیمانکاران یکی از مسائل مهم و برنامه های دولت است.
چهاردولی افزود: این پروژها سرمایه های نیمه تمام و پول بیت المال هستند و بیشتر این پروژه ها با توجه به پرداخت نشدن مطالبات متوقف شده اند.
وی با اشاره به لزوم نظارت مجلس در این باره افزود: مجلس باید در خرج کرد این پول ها نظر داده و تا بتوان اقتصاد ایران به ثبات برسد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: این پول های در مسیری قرار گیرند که اقتصاد ایران را واکسینه کرده و به آن ثبات دهند تا دشمنان هر چند وقت یک بار با نقشه های خود نتوانند این ثبات را به هم بریزند.
وی صنعت، تولید و کشاورزی را از دیگر راههای خرج کرد پول های آزاد شده دانست و بیان کرد: رونق اقتصادی و اشتغال مسئله دیگری است که باید در این زمینه مد نظر قرار دهد.
چهاردولی گفت: پول های آزاد شده هنوز رسما وارد ایران نشده و پس از اعلام وزیر اقتصاد درباره ورود خروج پول ها به رئیس مجلس و نماینده ها قطعا مجل نظر خود را اعلام خواهد کرد و نمایده ها حسیاسیت خاصی در این زمینه نشان خواهند داد.
وی گفت: به طور کلی پرداخت طلب پیمانکاران، عرصاهای مختلف صنعت، تولید و کشاورزی و رونق مسکن و در کل رونق اقتصادی کشور مهمترین راه های خرج کرد پول های آزاد شده ایران است.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خرید برخی کالاهای مصرفی بیان کرد: مبنای کار اقتصاد مقاومتی بوده و نباید به سراغ کالاهایی رفت که در کشور تولید شده و به اقتصاد ایران ضربه می زند.
دیدگاه شما