به گزارش ملایریها به نقل از تسنیم دولت ترکیه و کشورهای عضو اتحادیه اروپا تصمیم گرفتند حریم هوایی خود را بر روی هواپیماهای نظامی روسیه ببندند.
وی در این باره افزود: پایگاه هوایی اولنگورسک واقع در شمال روسیه هم اکنون دورترین فرودگاه برای این منظور است، و برای سوخت گیری و استفاده از جنگندهها به منظور انجام عملیات نظامی در سوریه این امر مشکلاتی را به وجود آورده است.
وی افزود: جنگندههای روسیه برای سوخت گیری ناگزیر هستند، مراحل سوخت گیری را در آسمان انجام دهند، از این رو اکنون نمیتوان به صورت مناسبی وظایف خود را به درستی انجام دهیم، و اروپاییها در واقع به اتفاق ترکیه اجازه استفاده از حریم هوایی خود را به جنگندهها و بمب افکنهای راهبردی روسیه را نمیدهند.
آناتولی کونوالوف معاون فرمانده هواپیمایی دورپرواز نیروی هوافضای روسیه افزود: اما با تمام این اوصاف هنوز هم هواپیماهای دور پرواز نیروی هوافضای روسیه قادر به انجام تمام وظایف خود میباشند.
گفتنی است روابط روسیه و ترکیه از زمانی که آنکارا اقدام به سرنگونی یک فروند جنگنده نظامی روسیه از نوع سوخی 24 کرده، رو به تیرگی نهاده است، در این حمله جنگندههای ترکیه به جنگنده سوخی روسیه یکی از دو خلبان روس کشته شدند و دیگری هم توسط نیروهای هم پیمان روسیه در سوریه زنده نجات یافت.
با این وجود این مقام عالی رتبه روسیه در ادامه تاکید کرد: تا به امروز جنگندهها و بمب افکنهای راهبردی روسیه موفق شدهاند 154 سورتی پرواز را از آغاز عملیات روسیه در سوریه انجام دهند.
آناتولی کونوالوف معاون فرمانده هواپیمایی دورپرواز نیروی هوافضای روسیه در ادامه توضیح داد: در این مدت جنگندهها و بمب افکنهای روسیه بیش از 20 فروند موشک بالدار و بیش از یکهزار و 500 بمب را بر مواضع تروریستها در سوریه شلیک و پرتاب کردهاند.
دیدگاه شما