25. خرداد 1394 - 18:29   |   کد مطلب: 15681
مدیر مشارکت‌های مردمی آموزش و پروررش همدان گفت: شهرستان‌ها می توانند فضای خالی آموزشی خود را به موسسات و مراکز غیر دولتی آموزشی اجاره دهند و این مسئله از لحاظ قانونی هیچ منعی ندارد.

به گزارش ملایری‌ها، سید هادی آبرومندی در همایش مدیران و مؤسسین مدارس و مراکز غیردولتی استان همدان با اشاره به مهم‌ترین اولویت‌های وزارت خانه و آموزش‌وپرورش استان در زمینه مراکز غیردولتی اظهار داشت: توسعه کمی و کیفی و توسعه نیروی انسانی از مهم‌ترین اولویت‌ها در کشور و استان است.

وی افزود: در استان با توجه به امضا تفاهم‌نامه‌ها  توسط اداره کل و ادارت شهرستان‌ها توسعه کمی و کیفی  با تشکیل کارگروه‌ها رشد کمی و کیفی موردتوجه قرار می‌گیرید.

مدیر مشارکت‌های مردمی اداره کل آموزش و پرورَ استان همدان با اشاره به رقابت برخی مدارس هیئت‌امنایی با مدارس غیردولتی در جذب مدرسین گفت: با توجه به تفاهم‌های انجام‌شده در مدارس هیئت‌امنایی انتخاب معلمی بر عهده مدیران نبوده و بر عهده شورای آموزشی است و از رقابت این مدارس با مدارس غیردولتی کاسته می‌شود.

وی افزود: با اجرای بسته‌های حمایتی از مدارس غیردولتی سال گذشته مسئولیت حدود 3 هزار دانش‌آموز از مدارس دولتی به مدارس غیردولتی سپرده‌شده است.

آبرومندی گفت:  شهرستان‌ها می‌توانند فضای خالی آموزشی خود را به مؤسسات و مراکز غیردولتی آموزشی اجاره دهند و این مسئله ازلحاظ قانونی هیچ منعی ندارد.

وی افزود: تشکیل اتاق فکر برای رفع مشکلات این مدارس در استان، توسعه مراکز پیش‌دبستانی غیردولتی و اجاره تایم‌های خالی مدارس به زبانکده از دیگر برنامه‌های حمایت از مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی است.

مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان ملایر نیز در این همایش اظهار کرد: آموزش‌وپرورش سرمایه‌ای رقابت‌پذیر با رشد ظرفيت نامحدود است و رقابت جديدي دران شكل مي‌گيرد.

وی با اشاره به اهمیت والای آموزش‌وپرورش عنوان کرد: كمك در عدالت سياسي، اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي، ايجاد توسعه پايدار و متوازن، توليد سرمايه‌هاي اجتماعي و حقوق شهروندي  از مهم‌تری دلایل اهمیت آموزش‌وپرورش است.

کاوه برخورداری افزود: آموزش‌وپرورش پشتيبان غیردولتی‌ها  است و آن‌ها را حمايت می‌کند و در صورت داشتن فضاي استاندارد، آن را در اختيار مدارس غيردولتي قرار می‌دهد.

وی گفت: مراکز غیردولتی نباید کیفیت را فدای کمیت کند و باید هر چه بیشتر با برنامه پیش‌رونده و کیفیتی مؤثر و هدفمند در آموزش داشته باشند.

مدیر آموزش‌وپرورش ملایر گفت:  9 درصد از مراکز آموزشی ملایر غیرانتفاعی بوده و با رشد 5 درصدی در سال تحصیلی جدید روبه‌رو خواهد بود.

نماينده مؤسسین شهرستان ملاير هم بابیان اينكه ميانگين كشوري مدارس و مؤسسات غیرانتفاعی ده درصد است گفت: اين ميانگين براي ما 7.5 درصد است كه اميدواريم با تلاش ساير شهرستان‌ها و مدیرکل را به 12 الي 13 درصد برسانيم.

كيومرث جعفر منش بابیان اشاره به اينكه حدود 45 دوره پیش‌دبستانی وجود دارد اظهار اميدواري كرد مجوزي داده شود تا پیش‌دبستانی‌های علاقه‌مند مراكز دولتي با توسعه بخش خصوصي به مراكز غيردولتي واگذار شوند.

در این مراسم از مدیران موفق مدارس و مؤسسات غیردولتی تجلیل شد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار