8. اسفند 1403 - 8:38   |   کد مطلب: 34105
دبیر ستاد امربه‌معروف ملایر:
حفظ حرمت ماه رمضان از مهم‌ترین اولویت‌ها است
دبیر ستاد امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر ملایر گفت: باتوجه‌ به تقارن ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز حفظ حرمت ماه رمضان مهم‌ترین اولویت‌ها است.

محمود ستاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ملایری‌ها» با اشاره به برگزاری جلسه ستاد امر به‌ معروف نهی‌ از منکر شهرستان ملایر گفت: این جلسه باهدف اتخاذ تصمیمات و تمهیدات لازم جهت برنامه‌ریزی و هماهنگی برای ترویج فضایل اخلاقی و دینی و برنامه‌های ماه مبارک رمضان و هم‌زمانی آن با ایام نوروز برگزار شد.
وی با بیان اینکه حفظ حرمت ماه رمضان از مهم‌ترین وظایف همگانی است تصریح کرد: ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در ایام ماه رمضان وظایف مهمی بر عهده دارد که هدف از آن، ترویج فرهنگ اسلامی، حفظ حرمت این ماه پرفضیلت و ایجاد فضایی معنوی در جامعه است.
دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر شهرستان ملایر گفت: باتوجه‌به حضور مسافران نورزی رعایت حرمت ماه رمضان در اماکن عمومی ضروری است.
وی بیان کرد: تولید و انتشار پوسترهای آموزشی، بروشورها، کلیپ‌های کوتاه و سایر محتواهای تبلیغی در فضای مجازی و حقیقی از برنامه‌هایی مهمی است که می‌توان در راستای توجه به مسئله حرمت ماه رمضان انجام داد.
ستاری گفت: نظارت بر اماکن عمومی، رستوران‌ها، مراکز تجاری و سایر مکان‌ها برای اطمینان از رعایت حرمت ماه رمضان و شئون اسلامی از ضروریات است.
وی گفت: باید از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی برای ترویج فرهنگ روزه‌داری و اعمال ماه رمضان استفاده شود.
دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر شهرستان ملایر  بیان کرد: در این نشست بر لزوم اطمینان از رعایت حرمت ماه رمضان در اماکن عمومی و جلوگیری از فعالیت‌های خلاف شئون اسلامی و تشدید نظارت‌ها تأکید شد.
وی گفت: پرهیز از خوردن و آشامیدن در ملأعام و احترام به اذان را از دیگر اولویت‌های مهمی است که بر اساس تأکیدات ستاد باید توسط نهادهای مختلف رعایت شود.
ستاری تأکید کرد: ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در ماه رمضان تلاش می‌کند تا با استفاده از روش‌های مختلف تبلیغی، نظارتی، حمایتی و پیشگیرانه، فضایی معنوی و پر از خیروبرکت را در جامعه ایجاد کند و به حفظ حرمت این ماه عزیز کمک نماید.
وی با اشاره اعضای ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر گفت: اعضای شورای تأمین شهرستان عضو‌های رسمی این ستاد هستند و ریاست ستاد  ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر با امام جمعه ملایر است.
دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر شهرستان ملایر گفتا: در این نشست بر توجه ویژه دستگاه‌های نظارتی بر مسئله حفط حرمت ماهمبارک رمضان تأکید شد.
انتهای خبر/گ

دیدگاه شما

آخرین اخبار