به گزارش ملایریها به نقل از ایسنا؛ روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت: عملکرد نیروهای اوکراینی در برابر روسیه به تجهیزات، آموزش و اطلاعات آمریکا بستگی دارد. جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا یک کارزار جهانی را در راستای حمایت از اوکراین و اعمال تحریمها علیه روسیه رهبری کرده است.
اکنون تعداد زیادی از سیاستمداران آمریکایی، عمدتا جمهوریخواهان که توسط دونالد ترامپ، رئیسجمهوری سابق آمریکا رهبری میشوند، از حمایتهای ایالات متحده به اوکراین انتقاد میکنند. مجلس نمایندگان آمریکا مشاجرههایی در رابطه با تعطیلی دولت آمریکا داشته و در حین این کشمکشها، کمکهای واشنگتن به کییف «هسته اصلی» این موضوع بوده است.
وال استریت ژورنال میگوید: چنین بحث و درگیریهایی درخصوص احتمال کنارهگیری واشنگتن از نقش رهبریاش، نگرانیهایی را میان متحدان آمریکایی ایجاد میکند؛ متحدانی که اکثرا کمک به اوکراین برای دفاع از خود را مسئلهای «حیاتی برای امنیت جهان» میدانند.
جو بایدن شامگاه شنبه قانون بودجه موقت برای جلوگیری از تعطیلی دولت تا ۱۷ نوامبر (۲۶ آبان) را بدون تخصیص کمک به اوکراین امضا کرد.
«گابریلیوس لندسبرگیس» وزیر امور خارجه لیتوانی گفت: غرب به لطف رهبری آمریکا در برابر روسیه ایستاده اما برای پیروزی، مقیاس و سرعت کمکهای نظامی هم تاثیرگذار است. مقامات اروپایی استدلال میکنند که ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه از اختلاف میان متحدان غربی منفعت خواهد برد. همه ما بسیار سرمایهگذاری کردهایم و باید این کار را با تضمین پیروزی اوکراین تمام کنیم.
«ناتالیا گالیبارنکو» نماینده اوکراین در ائتلاف نظامی ناتو بیان کرد: دولت ما تحولات در واشنگتن را رصد میکند و تاکنون هیچ تغییری در کمکها ندیدهام.
اگرچه تحویل تسلیحات به اوکراین هماکنون روند ثابتی دارد اما این کشور و متحدان آمریکا نسبت به جریانهای سیاسی نگران هستند. نظرسنجی روزنامه وال استریت ژورنال در ماه اوت نشان داد، ۶۲ درصد از رایدهندگان جمهوریخواه فکر میکنند که آمریکا کمک «بیش از اندازهای» به اوکراین ارسال کرده و این رقم نسبت به ماه آوریل (۵۶ درصد) با روندی افزایشی همراه بوده است.
وال استریت ژورنال اشاره میکند که در قانون بودجه موقتی که بایدن آن را به امضا رساند، کنگره بحث تخصیص کمک به اوکراین را در این قانون نگنجاند؛ اتفاقی که برای قانونگذاران حامی اوکراین به یک «مشکل عمده» بدل شد.
«چاک شومر» رهبر اکثریت مجلس سنا و «میچ مککانل» رهبر اقلیت سنای آمریکا در تلاش بودند تا ۶ میلیارد دلار به اوکراین اختصاص دهد اما با امضای این قانون اخیر که بدون کمک به اوکراین امضا شد، تلاششان ناکام ماند.
دیدگاه شما