30. آذر 1400 - 12:30   |   کد مطلب: 30637
مظاهر روزبهانی گفت: یکی از اهداف این دوره از شورا تشکیل کمیسیون سرمایه‌گذاری برای رونق هر چه بیشتر پروژه‌های عمرانی با مشارکت بخش خصوصی از طریق جذب سرمایه‌گذاران با توجه به محدودیت اعتبارات شهرداری است.

به گزارش ملایری‌ها؛  مظاهر روزبهانی نائب رئیس شورای شهر ملایر در نشست خبری با اصحاب رسانه ملایر  با اشاره به روند شکل‌گیری کمیسیون عمران اظهار کرد: با توجه به درگیری شهرداری با بحث طرح‌های عمرانی این کمیسیون تشکیل شد.

وی بابیان اینکه در کمیسیون پروژه‌های مختلف عمرانی چکش‌کاری شده و برای اجرا به شهرداری ارجاع می‌شود، تصریح کرد: ملک راستان، ملک منصوری و زمین 17 هکتاری ازجمله طرح‌های عمرانی بررسی‌شده در کمیسیون عمران است.

وی با اشاره به تعیین تکلیف عمارت منصوری بیان کرد: برای زمین 17 هکتاری موجود در جاده سلامت و بلوار شهید حاج قاسم سلیمانی طرح‌های ازجمله نمایشگاه مبل و منبت و ساخت خانه‌های ویلایی در حال بررسی است.

وی گفت: برای ملک راستان نیز با توجه به موقعیت خوب آن به دنبال سرمایه‌گذار بخش خصوصی هستیم تا طرحی شایسته شهروندان ملایر در این مکان اجرایی شود.

وی افزود: در اکثر شهرها پاساژها و مراکز خرید با کاربری‌های مختلف ایجادشده است که جای این‌گونه مراکز در ملایر خالی است.

وی به تشکیل انجمن نخبگان معماری اشاره و تصریح کرد: این انجمن با همکاری کمیسیون عمران طرح‌های مختلف ارائه‌شده را چکش‌کاری و بهترین طرح را برای اجرا انتخاب می‌کنند.

وی با اشاره به فعالیت‌های مستمر کمیسیون‌های مختلف در شهرداری بیان کرد: در سراسر ایام هفته اعضای شورای هر در کمیسیون‌های مختلف فعال بوده و جلسات مختلف را تشکیل می‌دهند.

وی بیان کرد: یکی از اهداف این دوره از شورا تشکیل کمیسیون سرمایه‌گذاری برای رونق هر چه بیشتر پروژه‌های عمرانی با مشارکت بخش خصوصی از طریق جذب سرمایه‌گذاران با توجه به محدودیت اعتبارات شهرداری است.

دیدگاه شما

آخرین اخبار