10. مهر 1399 - 8:34   |   کد مطلب: 29053
باحکم استاندار همدان؛ حجت اله یارمحمد شهردار زنگنه شد.

به گزارش ملایری‌ها؛ با حکم سید سعید شاهرخی استاندار همدان، حجت‌اله یارمحمد به عنوان شهردار زنگنه منصوب شد.

حجت‌الله یارمحمد دبیر شهرستان‌های هیئت اندیشه‌ورز جوان استان همدان می‌باشد.

استاندار همدان در راستای تحقق گام دوم انقلاب و سیاست‌های دولت تدبیر و امید و استفاده از ظرفیت جوانان؛ در انتصابات استان توجه ویژه ای به حوزه جوانان داشته و انتصاب مدیران جوان در پست‌های مدیریتی استان یکی از امتیازات جوانگرایی استاندار در استان همدان می‌باشد.

به گزارش ملایری‌ها؛ هر چند انتخاب یک جوان در پست مدیریتی اقدامی بسیار پسندیده است ، چرا که حضوراین قشر سبب پیشبد ه چه بیشتر اهداف کشورمی شود اما با توجه نحوه این انتخاب خود جای سوال دارد.

انتخاب شهردار از وظایف شورای شهر است و استانداری فقط انتخاب شورا را تایید یا د می کند و منتصب کردن این انتخاب به جوانگرایی استاندار جایگاه شورای شهر زنگنه را نادیده گرفتن است.

دیدگاه شما

آخرین اخبار