به گزارش ملایریها؛ محمد باقر سلگي اظهار کرد: در راستاي مبارزه با سوداگران و توزيع کنندگان مواد مخدر طي يک ماه کار اطلاعاتي سرانجام مامورين پليس مبارزه با مواد مخدر از انتقال يک محموله مواد مخدر ترياک به شهرستان ملاير توسط يک باند تهيه و توزيع اين بلاي خانمانسوز بوسيله يک دستگاه خودروي سواري مطلع شدند.
وی افزود: مامورین نیروی انتظامی طي هماهنگي با دستگاه قضائي و در يک عمليات ضربتي اين اين خودرو را قبل از ورود به شهرستان ملاير شناسائي و متوقف مي کنند .
فرمانده انتظامی ملایر تصریح کرد: در اين رابطه تعداد سه نفر از سوداگران مرگ در خودرو دستگير و در بازرسي به عمل آمده از اين وسيله نقليه مقدار 77 کيلو و 500 گرم ترياک کشف شد که با تشکيل پرونده ، قاچاقچيان مواد مخدر تحويل مراجع قضائي شدند .
سلگ يضمن تقدير از همکاري مجدانه دستگاه قضائي در برخورد موفق با توزيع کنندگان اين بلاي خانمانسوز تاکید کرد: برخورد قانوني پليس ملاير با قاچاقچيان مواد مخدر با اشرافيت اطلاعاتي کامل و مقتدرانه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/گ
دیدگاه شما