به گزارش ملایریها؛ محسن ترکاشوند در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه هماکنون توسط اداره دامپزشکی واکسیناسیون دامها در سطح شهرستان در حال انجام است، افزود: گوشت دامهای ذبح شده در کشتارگاههای ملایر تا 24 ساعت در پیشسردکنها و در دمای بین یک تا 4 درجه نگهداری میشوند تا ویروس مربوطه کشته شود.
وی با بیان اینکه این بیماری از طریق گزش مستقیم کنه و یا خون و ترشحات حیوان و دام مبتلا به ویروس به انسان منتقل میشود، ادامه داد: در سطح کشور بیشترین آمار ابتلا به تب کریمه کنگو در سلاخها، کارگران کشتارگاهها و قصابها بوده بنابراین به این افراد توصیه میشود کلیه موازین بهداشتی را رعایت کرده و در حین کار حتما از دستکش، ماسک، عینک و لباس مخصوص استفاده کنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر تصریح کرد: شهروندان نیز باید از قصابیهایی گوشت مورد نیاز خود را تهیه کنند که مارک کشتارگاه و لیبل کشتار روی گوشت قابل مشاهده باشد.
ترکاشوند با تأکید بر اینکه حتما پس از خرید گوشت باید آن را 24 ساعت در یخچال و یا فریزر نگهداشت، گفت: شهروندان هنگام طبخ غذا از دستکش استفاده کنند.
وی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی در همین رابطه برای بهورزان خاطرنشان کرد: جلسهای با بخشداران چهارگانه ملایر داشتیم تا به روستائیانی که گوشت مورد نیاز خود را از ذبح دامهایشان تأمین میکنند، اطلاعرسانی لازم را انجام دهند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر یادآور شد: روستائیان یا ذبح دام را به کشتارگاهها بسپارند و یا در حین ذبح در منزل حتما از وسایل ایمنی و بهداشتی استفاده کنند و گوشت را تا 24 ساعت در یخچال نگهدارند تا ویروس از بین برود.