13. مرداد 1404 - 7:36   |   کد مطلب: 34349
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر خبر داد:
رفع تصرف ۳۹۰۰ مترمربع از اراضی ملی در ملایر
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر گفت: در راستای صیانت و حفاظت از بیت‌المال و اجرای احکام قضایی ۳ هزار و ۹۰۰ مترمربع از اراضی ملی پلاک تله‌جرد سفلی رفع تصرف شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ملایری‌ها»؛ جواد زنگنه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر در راستای حفاظت و صیانت از اراضی ملی  گفت: یکی پیگیری‌های مهم در این راستا حفظ زمین‌های منابع طبیعی و جلوگیری از برداشت غیرمجاز از اراضی است.

وی افزود: در پی اجرای احکام قضایی، با اقدام قاطع یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملایر، ۳ هزار و ۹۰۰  مترمربع از اراضی ملی پلاک تله‌جرد رفع تصرف و خلع‌ید شد.

 

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر بیان کرد:  این عملیات در ادامه سیاست‌های سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در مبارزه با زمین‌خواری و بازگرداندن اراضی تصرف‌شده به بیت‌المال صورت گرفت.

 

وی با اشاره به جزئیات این اقدام گفت: پس از شناسایی متصرفین اراضی ملی و پس از طی مراحل قانونی و اخذ دستور قضایی، عملیات خلع‌ید با حضور مأموران ذی‌ربط و با رعایت کامل قوانین و مقررات انجام شد.

زنگنه تأکید کرد: هدف از این اقدامات، نه‌تنها بازگرداندن اراضی ملی به چرخه طبیعت، بلکه ارسال پیام قاطع به متصرفین اراضی ملی است که هیچ‌گونه اغماضی در این زمینه صورت نخواهد گرفت.

 

وی افزود: حفاظت از منابع طبیعی وظیفه همگانی است و این اداره با تمام توان و با همکاری دستگاه‌های قضایی و انتظامی، با هرگونه تصرف و تخریب اراضی ملی برخورد خواهد کرد.