27. ارديبهشت 1404 - 8:38   |   کد مطلب: 34241
نماینده ملایر در مجلس خبر داد:
خواهرخواندگی همدان و قسنطینه الجزایر
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: در سفر هیئت ایرانی به الجزایر موضوع خواهرخواندگی بین استان همدان و قسنطینه مطرح و پیشنهاد شد که این امر فرصتی طلایی برای رونق گردشگری و صادرات صنایع‌دستی استان است.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین احد آزادی‌خواه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ملایری‌ها» با اشاره به سفر موفقیت‌آمیز هیئت دوستی ایران به الجزایر گفت: این سفر به دعوت مجلس ملی مردمی الجزایر برگزار شد.

 وی افزود: این سفر چهارروزه، فرصتی ارزشمند برای توسعه روابط دوجانبه در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بود.

 نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در این سفر، دیدارهای مؤثری با نایب‌رئیس مجلس ملی مردمی الجزایر، معاون وزارت امور خارجه این کشور، رئیس گروه دوستی الجزایر و ایران و همچنین اعضای کمیسیون‌های تخصصی از جمله کمیسیون دفاع، سیاست خارجی و انرژی برگزار شد.

 وی با اشاره به محورهای گفتگو در کمیسیون انرژی، خاطرنشان کرد: باتوجه‌به تمرکز بحث‌ها بر موضوعات آب و محصولات کشاورزی، ظرفیت‌های ملی و منطقه‌ای، از جمله توانمندی‌های شهرستان ملایر و استان همدان به‌صورت مفصل مورد بررسی قرار گرفت.

 آزادی‌خواه گفت: در جریان این مذاکرات، تماس تلفنی مؤثری با حضور اینجانب بین استاندار همدان و استاندار قسنطینه یکی از استان‌های شمالی الجزایر برقرار شد.

 وی افزود: در این گفتگو، موضوع خواهرخواندگی بین استان همدان و قسنطینه با محورهای گردشگری، صنایع‌دستی و کشاورزی مطرح شد.

 نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: باتوجه‌به ویژگی‌های دو استان تحقق خواهرخواندگی همدان و قسنطینه می‌تواند گام بلندی در توسعه روابط فرهنگی و اقتصادی دو منطقه باشد.

 وی با اشاره به ویژگی‌های استان قسنطینه، بیان کرد: قسنطینه از مناطق خوش‌آب‌وهوای شمال الجزایر است، سابقه تاریخی غنی دارد و قدمت یک از شهرهای آن به دو هزار و ۵۰۰ سال می‌رسد.

 آزادی‌خواه بیان کرد: قسنطینه به دلیل جاذبه‌های طبیعی و تاریخی، مقصد مهم گردشگری در منطقه محسوب می‌شود.

 وی با بیان اینکه این استان درگذشته تحت استعمار فرانسه قرار داشته، افزود: پیوند خواهرخواندگی بین همدان و قسنطینه می‌تواند فرصت‌های ارزشمندی را در زمینه‌های جذب گردشگر، تبادلات فرهنگی و رونق صنایع‌دستی ایجاد کند.

 نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های استان همدان، گفت: باتوجه‌به وجود دو شهر جهانی صنایع‌دستی در استان شامل لالجین در سفال و ملایر در منبت و مبلمان، این پیوند می‌تواند به رونق صادرات و معرفی بیشتر هنرهای دستی ایران در بازارهای بین‌المللی منجر شود.

 وی عنوان کرد: پس از پیمان خواهرخواندگی موفق همدان با خجند تاجیکستان، این توافق جدید نیز به‌عنوان دومین رویداد بین‌المللی مؤثر، نقش مهمی در رشد اقتصادی استان و به‌ویژه شهرستان ملایر ایفا کند.

 انتهای پیام/گ