به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ملایریها»؛ «ابراهیم جلیلی» در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با ساخت و بهرهبرداری از این هتل بزرگ، زیرساختهای اقامتی در ملایر افزایش یافته و ظرفیت اقامتی شهرستان ملایر به ۵۳۰ تخت میرسد.
وی افزود: این هتل در زمینی به مساحت یک هزار مترمربع با زیربنای ۲ هزار و ۴۰۰ مترمربع توسط بخش خصوصی ابتدای ازناو در حال احداث است که با تکمیل و بهرهبرداری از آن، برای ۱۵ نفر به طور مستقیم و ۲۵ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد میشود.
جلیلی توسعه زیرساختهای گردشگری را یکی از ارکان مهم پیشرفت اقتصادی این شهرستان دانست و بیان کرد: بخش خصوصی در زمینه ساخت هتل و مراکز اقامتی و توسعه زیرساختهای گردشگری این شهرستان بسیار خوب ورود کرده است.
سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیارد ریالی برای ساخت هتل در ملایر
افزایش ظرفیت اقامتی ملایر به ۵۳۰ تخت
وی گفت: در حال حاضر ۱۴ مرکز اقامتی با ظرفیت ۴۰۰ تخت و ۱۰۰ سوئیت زیر نظر میراثفرهنگی در ملایر فعال است که در کنار دیگر مراکز اقامتی شهرستان روزانه ظرفیت اقامت و اسکن حدود یکهزار نفر را در ایام پیک سفرها همچون ایام نوروز دارند.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر ادامه داد: بستر حضور گردشگر در جاذبههای تاریخی و طبیعی این شهرستان همچون مینیورلد، ارگ نوشیجان، موزه، دستکند سامن، سد کلان، تالاب آقگل، ظرفیتهای روستایی و اماکن مذهبی باید آماده شود که این مهم جز با توسعه زیرساختها و مراکز اقامتی و هتلها محقق نمیشود.
جلیلی با ضروری دانستن ایجاد مراکز اقامتی مطلوب مسافران و گردشگران، یادآور شد: در این راستا شهرداری ملایر ساخت یک هتل را در بوستان سیفیه در دستور کار دارد که شهریور امسال راهاندازی میشود و یک هتل را نیز در میدان امام حسین(ع) در دست ساخت دارد.
لزوم توسعه باغهای گردشگری و بومگردی
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه کشاورزی قطب دیگر گردشگری این شهرستان است و برای برند جهانی انگور، همانند برند جهانی مبلمان منبت باید تبلیغ کنیم و باغهای گردشگری و خانههای بومگردی در روستاهای هدف ایجاد و اقامت ارزان و تورگردانی برای ماندگاری مسافر در این زمینه باید هدفگذاری شود.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر با تاکید بر اینکه تاثیرات اقتصادی گردشگری بر جامعه مقصد، بستگی به زمان اقامت گردشگران دارد، ماندگاری مسافر را شاخص مناسبی برای جامعه محلی و میزبان عنوان کرد.
جلیلی گفت: اگرچه وجود جاذبههای تاریخی و فرهنگی، دستساز و مهیا کردن زیرساختها، یکی از عوامل ماندگاری گردشگران به شمار میرود، اما این ماندگاری در گرو بهرهمندی از مراکز اقامتی مطلوب و هتلهای استاندارد است.