13. اسفند 1401 - 8:33   |   کد مطلب: 32071
۲۷ هزار مواد محترقه در ملایر کشف شد
فرمانده انتظامی شهرستان ملایر از کشف ۲۷ هزار عدد انواع مواد محترقه با تلاش ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان خبر داد.

به گزارش ملایری‌ها، سرهنگ احمد ساکی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی با محوریت شناسایی توزیع کنندگان مواد محترقه پرخطر، مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان ملایر از فعالیت غیر قانونی فردی در زمینه تهیه و توزیع مواد محترقه غیر مجاز تحت پوشش یک واحد صنفی مطلع شدند.

وی ادامه داد: مأموران در بازرسی از انبار این واحد صنفی، ۲۷ هزار عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز و پرخطر را کشف کردند و یک متهم در این خصوص با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر گفت: توزیع کنندگان مواد محترقه هشدار می‌دهم با اجرای متوالی طرح ارتقای امنیت اجتماعی در نقاط مختلف و از پیش تعیین شده، برخورد پلیس ملایر با این طیف افراد فرصت طلب به شدت ادامه خواهد داشت.