2. اسفند 1401 - 22:42   |   کد مطلب: 31997
۱۰ هزار تن گوشت منجمد وارد بنادر شد/ چالش‌های واردات گوشت گرم

به گزارش ملایری‌ها به نقل از ایسنا؛ مسعود امراللهی در قرارگاه ملی نظارت و بازرسی بر بازار ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: مشکلی در زمینه تامین کالاهای اساسی وجود ندارد، اما بازار بر اساس عرضه و تقاضا تنظیم می‌شود و تقاضا در بازار بالا رفته است.

وی افزود: در حال حاضر ۱۰ هزار تن گوشت منجمد برزیلی وارد بندر شهید رجایی شده و روزانه حداقل ۳۰۰ تن محصول در حوزه پروتئینی وارد بازار کشور می‌شود. اما برای تامین گوشت گرم وارداتی محدودیت وجود دارد، زیرا از دو کشور پاکستان و روسیه باید این محصول وارد شود و فقط سه کشتارگاه در این کشورها وجود دارند که مورد تایید سیاست‌های دامپزشکی است.

بهتر است جای ایجاد قرارگاه‌های جدید، آسیب شناسی شود

همچنین محمدعلی اسفنانی - معاون پیشگیری سازمان تعزیرات حکومتی -  در این مراسم گفت: سال‌هاست که در بحث تنظیم بازار درگیر کار هستیم و در حال حاضر نیز چندین قرارگاه زیر نظر سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مختلف وجود دارد. 

این مقام مسئول با اشاره به لایحه تشکیل سازمان بازرگانی تصریح کرد: از لحاظ حقوقی در مورد تشکیل این سازمان بحث بسیاری وجود دارد، زیرا قرار است این سازمان جایگزین بخش بازرگانی وزارتخانه شود و بر اساس پیش‌نویس قرار است در صورت تشکیل، سازمان حمایت و بخشی از وزارت جهاد کشاورزی بر اساس قانون انتزاع  در این سازمان قرار گیرد. بنابراین وضعیت نگاه به بازار بسیار متفاوت خواهد شد.

انتهای پیام