9. بهمن 1397 - 20:26   |   کد مطلب: 26302
مدیر آموزش و پرورش ملایر:
340 فرهنگی در ملایر متقاضی طرح اقدام‌پژوهی شده‌‌اند
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر با بیان اینکه تاکنون 340 نفر از فرهنگیان متقاضی انجام طرح اقدام‌پژوهی شده‌‌اند گفت: قرار است کارگاهی یک روزه برای آنها برگزار شود.

به گزارش ملایری‌ها؛ هادی سلگی بعد از ظهر امروز در جلسه هم‌اندیشی پژوهشی آموزش و پرورش ملایر اظهار کرد: مهمترین تمرکز پژوهشی آموزش و پرورش بر اقدام‌پژوهی، درس‌پژوهی و زندگی‌پژوهی است.

وی افزود: در سال تحصیلی گذشته نزدیک به 250 عنوان‌پژوهی به سطح شهرستانی راه پیدا کردند که  س از ارزیابی‌های انجام شده آثار برتر به استان ارسال شد که 10 اثر موفق به کسب رتبه برتر استانی شدند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر با بیان اینکه تاکنون 340 نفر از فرهنگیان متقاضی انجام اقدام‌پژوهی شده‌‌اند اظهار کرد: قرار است کارگاهی یک روزه برای آنها برگزار شود.

وی با تاکید بر انجام کارهای پژوهشی یادآور شد: اگر بخواهیم کارهای پژوهشی بهتری داشته باشیم باید فعالیت‌ها به صورت شورا و تخصصی انجام شود.

سلگی با بیان اینکه کمیته پژوهشی شهرستان اولویت‌های پژوهشی را مشخص و برنامه‌ریزی فصلی و سالی برای انجام کارها داشته باشند اظهار کرد: نمونه پژوهش‌های موفق انجام شده در اختیار علاقمندان قرار داده شود تا همکاران از تجارب مفید یکدیگر استفاده کنند.

وی با بازدید کارشناسان وزارتخانه از تعدادی از مدارس ملایر در روز گذشته اشاره کرد و افزود: کارشناسان سنجش و آموزش استان قم به نمایندگی از وزارت آموزش و پرورش از دبیرستان‌های دوره دوم و هنرستان‌های ملایر بازدید کردند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر اظهار کرد: در این بازدید محور 2 و 3 مورد بازدید و ارزیابی کارشناسان سنجش و آموزش استان قم قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در هر سیستمی اگر بازخوردها نباشد نمی توانیم اصلاح انجام دهیم و در این بازدیدها است که نقاط قوت و ضعف مشخص می‌شود خاطرنشان کرد: زمانی این بازدیدها مثمر ثمر خواهد بود که نتایج بدست آمده پس از بررسی منجر به تقویت نقاط قوت و اصلاح نقاط ضعف شود.

انتهای پیام/

اقدام‌پژوهی